Besøg vores mobil side
 .

Tre nye specialister ansat hos West Diesel

Udgivet af FiskerForum den 23-09-2013 · info@fiskerforum.dk

En voldsom ekspansion inden for offshoresektoren og en styrkelse af de hidtidige kerneforretningsområder er baggrunden for ansættelsen af tre nye medarbejdere i nøgleroller hos West Diesel A/S i Esbjerg.

”Med ansættelsen af de tre nye medarbejdere føler West Diesel sig godt rustet til at honorere de generelt stigende forespørgsler. Senest har vi fået en del større kunder indenfor offshore vind, og for at styrke vores medarbejderstab yderligere indenfor denne sektor har vi bl.a. investeret i GWO kurser til alle vores montører, så de er velcertificerede til de mangeartede offshoreopgaver i ind- og udland,” udtaler Rasmus Sørensen, anden generation og salgschef i West Diesel AS.

De tre nye medarbejdere
Nyansat er elektromekanikker Esben Søndergaard, der har mange års erfaring indenfor servicering af elektrogeneratorer og elektriske motorer. Esben skal i samarbejde med servicechefen udvikle området indenfor elektromekanik. Han beskæftiger sig bl.a. med opbygning af ledningsnet, udarbejdelse af diagrammer i samarbejde med udviklingsafdelingen, med reparation og servicering af el tekniske produkter samt med opbygning af kundespecifikke generatoranlæg.

Indenfor teknisk salg er Martin Lindbæk tiltrådt. Martin har en stærk teknisk og international baggrund, der sammen med hans store ekspertise indenfor rådgivning og salg vil kunne give kunderne en professionel betjening på Deres individuelle forespørgsler. Martin skal sammen med det øvrige salgsteam betjene såvel eksisterende som nye kunder indenfor marine- og industrisektoren.

Mange kunder og forretningsforbindelser kender Freddy Kjeldsen, som gennem 20 år har arbejdet som montør hos West Diesel. Freddy er nu tiltrådt i en nyoprettet stilling som produktsupporter, hvor han skal yde teknisk assistance til kunderne. På 3D CAD-system vil han individuelt designe optimale og tekniske løsningsmodeller, ligesom han også vil være ansvarlig for at teste, dokumentere og aflevere projektopgaver i samarbejde med salgsafdelingen.

”Vi er utrolig stolte af vores tre nye medarbejdere, som skal være med til at styrke West Diesel’s bidrag til den ekspanderende energimetropol Esbjerg, ” slutter Rasmus Sørensen.

Møde West Diesel på Stand A 109 og A 156.

Kilde: West Diesel
FiskerForum.com

Syntes du om artiklen - så huske at like den på Facebook - så dine venner også får mulighed for at læse den.


© 2018 • Fiskerforum • CVR 32663192 • www.fiskerforum.cominfo@fiskerforum.com • Tlf +45 9731 1946 Cookie- og privatlivspolitik

FiskerForum er drevet af Apollomedia