Besøg vores mobil side
 .

Tyrkisk værft leverer norsk frysetrawler

Udgivet af FiskerForum den 02-08-2013 · info@fiskerforum.dk

Den norske frysetrawler F / T Volstad, er den tredje i rækken af fem trawlere der er bygget og skal bygges ved det tyrkiske Tersan Shipyard for forskellige norske skibsredere.

De første to trawlere F / T Havbryn og F / T Havstrand blev leveret til deres ejere, Strand Fiskelsrap og Strand Havfiske tidligere på året og nu den 74,7 meter lange og 15,4 meter bredde frysetrawler F/T Volstad til det norske fiskeri- og offshore selskab Volstad A/S.

Nurettin Paksu der er koncernchef for Tersan Shipyard, "Vi er meget glade for leveringen af F / T Volstad til ejerne Volstad AS. F / T Volstad er det tredje avancerede trawler fartøj vi har leveret til Norge indenfor de sidste fem måneder. Vi er samtidig stolte over hvor effektivt vores produktionslinje efterhånden fungerer og at det nu er blevet en væsentlig del af vores produktion af skibsdele.

F/T Volstad udemærker sig ved en fremragende manøvredygtighed sammen med trawlfiskeriet udover en selektiv katalysator til reduktion af udstødningsgasser der overholder IMO`s strenge tier III krav samt en veludstyret og moderne fiskefabrik ombord.

Trawleren er udstyret med en Wärtsilä hovedmotor 9L32 / 40 4500 KW

Kilde: Tersan Shipyard og World Fishing
FiskerForum.com

Syntes du om artiklen - så huske at like den på Facebook - så dine venner også får mulighed for at læse den.


© 2018 • Fiskerforum • CVR 32663192 • www.fiskerforum.cominfo@fiskerforum.com • Tlf +45 9731 1946 Cookie- og privatlivspolitik

FiskerForum er drevet af Apollomedia