Besøg vores mobil side
 .

Ulstein IDEA Equipment Solutions er et nyt selskab

Udgivet af FiskerForum den 11-08-2011 · info@fiskerforum.dk

Ulstein har etableret et nyt selskab, Ulstein IDEA Equipment Solutions. Dette selskab overtager aktiviteterne i den tidligere IDEA Heavy Equipment et hollandsk firma, som Ulstein har samarbejdet med i de seneste år.

Ulstein IDEA Equipment Solutions vil blive involveret i udvikling og fremstilling af innovative operationelle- og interface udstyr om bord på skibe, som primært arbejder i krævende miljøer såsom offshore og supply.

Ulstein sidder på aktiemajoriteten i det nye selskab og COO Tore Ulstein, Design & Solutions siger, at dette arrangement er en del en del af Ulstein langsigtede strategi.
Efter Ulsteins deltagelse i Ulstein Sea of Solutions i 2008 kan overtagelsen ses som et naturligt og logisk skridt i Ulsteins videre udviklingsplaner.

Vi ønsker at skabe mere værdi gennem en bæredygtig forretning på basis af morgendagens løsninger, som omfatter solide innovationsforslag og at tilegne sig viden om markedet, siger Tore Ulstein.

Det operationelle Hold ledes af Arjan Boezeman og Gilbert Rezette. De vil nu begynde at arbejde på yderligere vækst i virksomheden sammen med administrerende direktør Bob Rietveldt, som er førende på Heavy Offshore segment indenfor Ulstein.

I denne proces er en af de vigtige faktorer at blive værdiskabende til de internationale offshore-markeder som Brasilien, Gulf of Mexico, Vestafrika, Fjernøsten samt det nordlige område, herunder det arktiske område, hvor Ulstein allerede er til stede.

Tæt samarbejde med de globale salgsnetværk iUlstein vil sikre, at nye selskabers færdigheder, viden og udstyr kan sælges til de fjerneste hjørner af verden.

Kilde: Ulsteingroup
FiskerForum

Syntes du om artiklen - så huske at like den på Facebook - så dine venner også får mulighed for at læse den.


© 2018 • Fiskerforum • CVR 32663192 • www.fiskerforum.cominfo@fiskerforum.com • Tlf +45 9731 1946 Cookie- og privatlivspolitik

FiskerForum er drevet af Apollomedia