Besøg vores mobil side
 .

Video - Danmarks nye akvarium – Den Blå Planet

Udgivet af FiskerForum den 14-03-2013 · info@fiskerforum.dk

Kom bag facaden med ing.dk og få et førstehånds indtryk af dette fantastiske byggeri tegnet af 3XN arkitektfirmaet og se teknikken der styrer det hele fra kælderen.

Den Blå Planet der er bygget af MT Højgaard bliver, med en forventet byggesum på 630 millioner kroner og et areal på 9.000 kvadratmeter, et af Nordeuropas største og mest moderne akvarier.

Med en beliggenhed tæt på Københavns lufthavn samt Motorvej og helt ud til vandet nord for Kastrup Havn, har alle fået en lettere adgang til denne utrolige iscenesættelse af livet under vand.

Det er sikkert Den Blå Planet glæder sig til at vise akvariet frem fredag den 22. marts og som de skriver på deres hjemmeside www.denblaaplanet.dk går de i dybet med piratfisk, krokodiller og anakondaer, der sammen med 3000 fisk og havdyr fra det gamle akvarium i Charlottenlund får en masse nye venner i Den Blå Planet. De får selskab af 17.000 nyindkøbte fisk og dyr fra hele verden.

Giv dig selv en oplevelse fra dybet med spektakulære shows og fantastiske fodringer i Den Blå Planet.

Se Ingeniørens video her nedenfor

Kilde: ing.dk samt denblaaplanet.dk
FiskerForum.com

Syntes du om artiklen - så huske at like den på Facebook - så dine venner også får mulighed for at læse den.


© 2018 • Fiskerforum • CVR 32663192 • www.fiskerforum.cominfo@fiskerforum.com • Tlf +45 9731 1946 Cookie- og privatlivspolitik

FiskerForum er drevet af Apollomedia