Besøg vores mobil side
 .

Virksomheder på Hanstholm Havn vinder på tværfagligt samarbejde.

Udgivet af FiskerForum den 13-03-2012 · info@fiskerforum.dk

Det to årige projekt ”Service Hanstholm”, med støtte fra Erhvervs- og byggestyrelsen samt EU's Socialfond, melder om succes for de implicerede virksomheder omkring Hanstholm Havn.

”Jeg har fået meget bedre indsigt i, hvad de andre i servicekæden i Hanstholm går og laver, og det falder mig meget mere naturligt at samarbejde med dem, om fælles opgaver” siger direktør for Hanstholm SmedieR08; og Maskinfabrik, Poul Zohnesen, èn af de 19 virksomhedsledere, der deltager i Serviceprojekt Hanstholm.

Projektet har netop til formål at udvikle det tværfaglige, således der etableres bedre og stærkere samarbejder om fælles anliggender og at der etableres nye serviceprodukter og opbygges fælles kompetencer. Med denne netværksmetode sikres den fremtidige indtjening og beskæftigelse blandt servicevirksomhederne.

Udtalelserne fra Direktør Poul Zohnesen vækker glæde og tilfredshed i projektet, som med et samlet budget på 4,8 mio kroner er planlagt til at løbe til medio 2013. Projektledere Hanstholm Havneforum, Britta Vang Mikkelsen og Gert Christensen har i samarbejde med konsulenter fra Aalborg Universitet udarbejdet næste skridt i projektet som fremlægges på et fællesmøde den 26. april.

Kilde: Service Hanstholm
FiskerForum.com

Syntes du om artiklen - så huske at like den på Facebook - så dine venner også får mulighed for at læse den.


© 2018 • Fiskerforum • CVR 32663192 • www.fiskerforum.cominfo@fiskerforum.com • Tlf +45 9731 1946 Cookie- og privatlivspolitik

FiskerForum er drevet af Apollomedia