Besøg vores mobil side
 .

FF Skagen overtager aktiemajoriteten i Hanstholm Fiskemelsfabrik

Udgivet af FiskerForum den 09-05-2014 · info@fiskerforum.dk

Fiskemels- og fiskeolieindustrien i Norden styrkes til gavn for både FF Skagen og industrifiskeriet i Nordatlanten

Fiskemelsfabrikken FF Skagen A/S og P/F Havsbrun på Færøerne er kommet til enighed om, at FF Skagen overtager aktiemajoriteten i Hanstholm Fiskemelsfabrik A/S fra Havsbrun.


Hanstholm Fiskemelsfabrik A/S får status som datterselskab af FF Skagen A/S. Købet er betinget af konkurrencemyndighedernes godkendelse. Købet gennemføres ved at der udstedes nye aktier i FF Skagen til Havsbrun, svarende til 17% af den totale aktiekapital i FF Skagen A/S


Formålet er først og fremmest at styrke produktionen af fiskemel og fiskeolie i Norden. Samtidig fører overtagelsen af aktiemajoriteten i Hanstholm Fiskemelsfabrik til yderligere konsolidering af vor virksomhed og styrker vor position på verdensmarkedet, fastslår CEO i FF Skagen, Johannes Palsson.


Skærpet konkurrence


Konkurrencen om råvarerne er skærpet de senere år. Det har ført til negative resultater for Hanstholm Fiskemelsfabrik, mens FF Skagen omvendt har kunnet styrke sin position på det globale marked.


Fiskemel og fiskeolie indgår i produktionen af proteinrigt foder til opdræt af svin, fjerkræ og opdrætsfisk samt til pet-food til kældedyr, især hunde og katte.

FF Skagen eksporterer til flere end 60 lande og er en af de førende virksomheder på verdensmarkedet.


Kilde: FF Skagen
FiskerForum.com


Syntes du om artiklen - så huske at like den på Facebook - så dine venner også får mulighed for at læse den.


© 2018 • Fiskerforum • CVR 32663192 • www.fiskerforum.cominfo@fiskerforum.com • Tlf +45 9731 1946 Cookie- og privatlivspolitik

FiskerForum er drevet af Apollomedia