Besøg vores mobil side
 .

Alle skibe kan bruge en »Nanni«

Udgivet af FiskerForum den 26-01-2017 · info@fiskerforum.dk

Lige meget om man har en fritidsbåd eller en mindre fiskekutter, kan West Diesel nu tilbyde de stærke dieselmotorer fra Nanni.

Nanni Diesel er én af verdens tre største producenter af indenbords dieselmotorer. Mærket har været på det danske marked i flere år, men fra 1. januar 2017 er det West Diesel i Esbjerg der er eneimportør. Og West Diesel har store forventninger til mærket.


»Vi er virkelig glade og stolte over at vi er blevet eneimportør. Det er et kæmpe skulderklap fra Nanni,« fortæller Rasmus Sørensen, Salgschef hos West Diesel, forklarer videre »Vi ser frem til at kunne tilbyde Nannis stærke dieselmotorer til endnu flere kunder. Nanni har et utroligt bredt sortiment, som gør os i stand til at tilbyde motorer til alle slags skibe. Lige fra fritidsbåde til mindre fiskekuttere,« siger Rasmus Sørensen.


Baseret på kendte mærker


Motorerne fra Nanni er baseret på andre kendte mærker som John Deere og Kubota, som måske vækker bedre genkendelse i den brede befolkning. Men den helt store fordel ved Nannis motorer er, at du får en færdig pakkeløsning som er meget nem at installere i din båd eller fiskekutter.


»Vi forventer os utroligt meget af Nanni Diesel som mærke. Vi har i forvejen forhandling af andre stærke motormærker, men Nanni forbedrer vores i forvejen brede sortiment,« forklarer Rasmus Sørensen og fortsætter. »De mindre motorer passer for eksempel perfekt i sejlskibe og andre fritidsbåde. Vinteren er over os, så det vil være naturligt for rigtig mange bådejere, at kigge på Nanni, hvis den gamle indenbordsmotor trænger til en udskiftning. Det er stærke, pålidelige motorer, som har den fantastiske egenskab at det nærmest er plug-and-play at installere i skibene,« uddyber Rasmus Sørensen.


Sortimentet spænder fra 10 kW op til 559 kW.


West Diesel vil være tilstede på årets største bådudstilling, Boat Show 2017, i Messe C fra 24. til 26. februar og 2. til 5. marts 2017, hvor vi fremviser de mindre motorer fra Nanni Diesel til de mange lystbådejere i Danmark.


West Diesel Engineering A/S (West Diesel) blev etableret i 1994 i Esbjerg, og er i dag en af de førende danske leverandører af motorer og generatorer til skibsfart, fiskeri, offshore og industri. West Diesel har kontor og værksted på havnen i Esbjerg og er prækvalificeret som leverandør i henhold til Achilles Joint Qualification System (JQS). Firmaet har 25 ansatte og råder over mange forskellige kompetencer, fx skibsmontører, smede, mekanikere og elektromekanikere.


Kilde: West Diesel
FiskerForum.dkLÆS MERE OM NANNI MOTORER >> KLIK PÅ BANNERET


Alle skibe kan bruge en »Nanni«


© 2018 • Fiskerforum • CVR 32663192 • www.fiskerforum.cominfo@fiskerforum.com • Tlf +45 9731 1946 Cookie- og privatlivspolitik

FiskerForum er drevet af Apollomedia