Besøg vores mobil side
 .

Besætningen fra Pia Glanz er landet i Hvide Sande

Udgivet af FiskerForum den 25-06-2014 · info@fiskerforum.dk

Det var den svenske tanker Fox Luna der i går samlede besætningen op fra det forliste garnfartøj L 654 Pia Glanz fra Thorsminde, der ved 14.00 tiden tirsdag fik vand i maskinrummet på en position sydvest for Norge og hvor besætningen samt lidt senere også skipper, måtte hoppe i redningsflåden fra det synkende fartøj.

Frits Pedersen fra Redningsstationen i Hvide Sande fortæller til FiskerForum, at den svenske tanker, der var på vej til Rotterdam og som ca. 30 sømil vest for Hvide Sande gjorde et stop, så Redningsbåden Emile Robin fra Hvide Sande kunne samlede besætning samt redningsflåde op og sejlede dem ind til Hvide Sande.


Så i et fantastisk sommervejr her onsdag morgen kl. 07.00 kunne John Christensen samt besætning atter gense deres familier, som spændte havde ventet på kajen i Hvide Sande og som trods det tragiske forlis kunne glæde sig over at alle var kommet fra oplevelsen med livet i behold.


FiskerForum.com


Syntes du om artiklen - så huske at like den på Facebook - så dine venner også får mulighed for at læse den.


© 2018 • Fiskerforum • CVR 32663192 • www.fiskerforum.cominfo@fiskerforum.com • Tlf +45 9731 1946 Cookie- og privatlivspolitik

FiskerForum er drevet af Apollomedia