Besøg vores mobil side
 .

Blue Water Shipping vokser stabilt på Hirtshals Havn

Udgivet af FiskerForum den 21-07-2015 · info@fiskerforum.dk

Den danske transport- og logistikviksomheds afdeling i Hirtshals er derfor flyttet til større lokaler på Havnen, som resultat af det øgede aktivitetsniveau.

Medarbejderstaben er ligeledes fuldt med og er løbende blevet udvidet over de seneste år, og i dag tæller Blue Water Shipping i Hirtshals 18 medarbejdere, hvilket betyder, at virksomhedens nuværende lokaler på Østhavnsvej på havnen i Hirtshals ikke i tilstrækkeligt grad, står i forhold til virksomhedens forventninger om fremtidig vækst.Den 20. juli 2015 flyttede Blue Water Shipping i Hirtshals derfor til nye lokaler på Jens Munksvej 1, og i forbindelse med flytningen, siger direktør Bent Rasmussen hos Blue Water Shipping i Hirtshals. ”Vi har de seneste år haft en løbende vækst i aktiviteterne på Hirtshals Havn, og den udvikling vil vi naturligvis gerne fortsætte, og det er desværre ikke muligt inden for de nuværende rammer, og derfor flytter vi til nye lokaler. En væsentlig del af vores nuværende aktiviteter udgøres naturligvis af vores godstrafik på Island og Færøerne i vores samarbejde med Smyril Line. Derudover har vi forventninger til vækst inden for offshore sektoren samt på godstrafik på Norge, hvor vi i Blue Water Shipping har igangsat en strategisk vækstindsats.”Direktør Bent Rasmussen forventer yderligere ansættelser inden for speditionsområdet over de kommende år, efterhånden som aktivitetsniveauet stiger.Blue Water Shippings nye lokaler på Jens Munksvej er lejet hos MarineShaft, og har udsigt over den udvidelse af havnearealet på 250.000 kvadratmeter, som Hirtshals Havn er i gang med, og som forventes færdig i 2016. Som følge af Blue Water Shippings flytning til nye lokaler bliver der gode lokaler ledige på Østhavnsvej 10 på Hirtshals Havn.


Kilde: Hirtshals Havn
FiskerForum.com


Blue Water Shipping vokser stabilt på Hirtshals Havn - del gerne med dine facebook venner


© 2018 • Fiskerforum • CVR 32663192 • www.fiskerforum.cominfo@fiskerforum.com • Tlf +45 9731 1946 Cookie- og privatlivspolitik

FiskerForum er drevet af Apollomedia