Besøg vores mobil side
 .

Bønnerup Strand Havnefest 2016 med »Tørfisk« og lune fiskefileter

Udgivet af FiskerForum den 01-07-2016 · info@fiskerforum.dk

Bønnerup Strands traditionsrige havnefest løber i år af stablen fra torsdag d. 7. - søndag d. 10. juli 2016.

Havnefesten er som vanligt bygget op med gavebankospil torsdag, diskotek fredag, live-musik, Slup, havneshow og halbal lørdag, mens der søndag rundes af med live-musik, sildebord, præcisionssejlads og piratbesøg.



Havnefesten vil som altid byde på underholdning for både børn og voksne med god musik, tivoli, kræmmermarked og festlige indslag weekenden igennem.



Danmarks ældste boyband



Som musikalsk underholdning bliver der i år blandt andet besøg fra det Vestjyske, når gruppen Tørfisk kommer forbi. Sidst de var til Havnefest i Bønnerup var i 2011, hvor de skabte en fantastisk stemning og fyldte kajen på Bønnerup Havn.



Det er i år 47. Havnefest i Bønnerup Strand, men konceptet holder stadig vand, og Havnefesten er et tilløbsstykke, som tiltrækker mange mennesker både fra “havsiden” og fra hele Djursland. Som noget nyt er der er i år gratis adgang under hele havnefesten - også til festen lørdag aften.



Se mere om programmet for Bønnerup Strand Havnefest på www.boennerup.dk og på Facebook ”Bønnerup Strand Havnefest”.



Kilde: Bønnerup Strand Havnefest


FiskerForum.dk


Bønnerup Strand Havnefest 2016 med »Tørfisk« og lune fiskefileter - del gerne


© 2017 • Fiskerforum • CVR 32663192 • www.fiskerforum.cominfo@fiskerforum.com • Tlf +45 9731 1946 Cookie- og privatlivspolitik

FiskerForum er drevet af Apollomedia