Besøg vores mobil side
 .

Brexitdato: 29. marts iværksætter briterne »Goodbye EU«

Udgivet af FiskerForum den 20-03-2017 · info@fiskerforum.dk

Datoen som mange har imødeset og ventet på i nervøs spænding, er nu offentliggjort. Dagbladet Børsen skriver her til middag, at briterne iværksætter exit-proces den 29. marts 2017.

Der skulle således gå 10 måneder efter briternes afstemning om de ville forblive i EU eller forlade det europæiske samarbejde, inden datoen kunne findes. Det blev som bekendt et Brexit til EU i juni måned sidste år.


Efter den 29. marts aktiveres EU-traktatens artikel 50, der giver storbritanien to år, til at finde ud af under hvilke vilkår de ønsker at forlade Den Europæiske Union.


Exit-processen sættes nu igang og samtidig vi de resterende 27 EU medlemslande, gå igang med drøftelserne om retningslinjerne for forhandlingerne og især kommissionens forhandlingsmandat. Foran forestår de fremtidige handelsbetingelser hvorunder briterne skal handle med EU.


I sidste uge underskrev Storbritanniens Dronning Elizabeth formelt den lov, som giver Theresa May som britisk premierminister beføjelser til det endelige brud med EU.Kilde: Børsen.dk
FiskerForum.dk


Brexitdato: 29. marts iværksætter briterne »Goodbye EU« - del gerne


© 2018 • Fiskerforum • CVR 32663192 • www.fiskerforum.cominfo@fiskerforum.com • Tlf +45 9731 1946 Cookie- og privatlivspolitik

FiskerForum er drevet af Apollomedia