Besøg vores mobil side
 .

Claus Sørensen øger frysekapaciteten med 40 procent

Udgivet af FiskerForum den 03-05-2016 · info@fiskerforum.dk

Køle- og frysehus koncernen Claus Sørensen har netop taget deres nye faciliteter på Hirtshals Havn i brug, og det endda før den oprindelige tidsplan. Claus Sørensen har øget kapaciteten på frys og køl på Hirtshals Havn væsentligt, og har med den seneste udvidelse øget den eksisterende frysehuskapacitet med over 12.400 pallepladser.

Frostkapaciteten øget med 40 procent


Frysehuschef, Morten Jensen, siger, »Med det nye frysehus har vi udvidet frostkapacitet med over 40 %, således at vi samlet set kommer over 28.300 pallepladser på Hirtshals Havn. Samtidigt har vi udvidet vores kølekapacitet til 2.000 pallepladser, hvilket er over en fordobling i forhold til tidligere, og vi har mulighed for at øge yderligereClaus Sørensens beslutning om at udvide på Hirtshals Havn er blevet gjort for at dække både den nuværende såvel som kommende efterspørgsel, som virksomheden oplever i Hirtshals. Det nye byggeri er opført i forlængelse af Claus Sørensens eksisterende faciliteter på Hirtshals Havn og ligger i kort afstand fra både kajen og den nye landudvidelse på 250.000 m².Hirtshals Havn har over den seneste årrække oplevet positiv vækst især inden for transportområdet. Tal fra 2008 til 2015 viser, at lastbiltransporten årligt er steget med ca. 10.000 enheder, og det har haft en positiv betydning for flere af havnens virksomheder, heriblandt Claus Sørensen. I februar startede det Luxemborg-baserede rederi CLdN en ny rute op mellem Zeebrugge, Göteborg og Hirtshals, og den nye trafik til og fra havnen har allerede betydet mere godstransport over Hirtshals Havn.


Kilde: Hirtshals Havn


FiskerForum.dk


Claus Sørensen øger frysekapaciteten med 40 procent - del gerne me dine facebook venner.


© 2018 • Fiskerforum • CVR 32663192 • www.fiskerforum.cominfo@fiskerforum.com • Tlf +45 9731 1946 Cookie- og privatlivspolitik

FiskerForum er drevet af Apollomedia