Besøg vores mobil side
 .

Coating firma fra Hirtshals er flyttet til Nordvestkajen

Udgivet af FiskerForum den 16-05-2017 · info@fiskerforum.dk

Flytningen i sidste måned har givet indehaver Bo Houtved Jensen med BHJ Coating den ønskede plads i Hirtshals. En placering og i omgivelser der giver mulighed for den fortsatte udvikling og ekspansion af butikken, der udover skibsmaling også fører kemikalier, beklædning, olie og fedtpatroner samt meget mere.

Med det karakteristiske og farverige logo, med den grønne, gule og blå pil, der viser vejen, servicerer BHJ Coating både til lands og til vands. Det har det nordjyske firma praktiseret siden etableringen i 2005, hvor Bo Houtved Jensen, efter mange år som maler på Nordsøen, søgte land og blev selvstændig. Det blev til BHJ Coating, der med en fleksibelt service og veludført malerarbejde, hurtigt blev kendt og eftertragtede i det Nordjyske og siden over hele Danmark.


Malerfirmaet fra Hirtshals, har specialiseret sig i coating og maling af skibe, enten som underleverandørarbejde for værfterne ved ombygninger eller som supervisor med en hovedentreprise ved større opgaver med overfladebehandling, med kvalitetskontrol og overholdes af tidsfrister m.m.


»Kunden er i fokus« er målsætningen for det nordjyske malerfirma, som altid sætter en ære i at overholde tidsfrister og levere et ordentligt malerarbejde, som aftalt med kunden og til dennes tilfredshed.


Med åbningen af butikken i Hirtshals på Nordvestkajen 35, der med en placering tæt på Hirtshals Redningsstation og et kæmpeskilt over den store lagerhals facadevindue, proklamerer »INDKØB«, er alle velkomne til et godt køb af alt det man lige står og mangler, her og nu.


Kig ind.Kilde: Flaskeposten.nu og BHJ Coating
FiskerForum.dk


Coating firma fra Hirtshals er flyttet til Nordvestkajen - del gerne


© 2018 • Fiskerforum • CVR 32663192 • www.fiskerforum.cominfo@fiskerforum.com • Tlf +45 9731 1946 Cookie- og privatlivspolitik

FiskerForum er drevet af Apollomedia