Besøg vores mobil side
 .

Èn af Danmarks største fiskerihavne fyrer havnedirektøren

Udgivet af FiskerForum den 19-06-2014 · info@fiskerforum.dk

Det er Thyborøn Havn der hermed siger farvel til deres mangeårige havnedirektør Jørgen Buhl.

I en pressemeddelelse fra Havnens bestyrelse, sker fyringen af havnedirektøren, som følge af uenighed om implementering af havnens fremtidige strategi. I samme øjemed takker bestyrelsen for Jørgens Buhls indsats gennem årene og hans rolle for de sidste 13 års drift og udvikling af Thyborøn Havn.


Havnedirektør fyret efter 13 år


Jørgen Buhl fratræder officielt stillingen den 15. juli 2014, og siger således farvel efter havnen netop har fejret sin runde mærkedag den 29. maj med et stort anlagt fødselsdagsprogram for havnens 100 års fødselsdag, samt efter en rekord omsætning på 31.4 millioner kroner i 2013. Hvilket var en stigning på 7,8 % i forhold til året før og dermed til dato den største omsætning i Thyborøn Havns historie.


Fungerende bestyrelsesformand Karl Kristian Bro vil i den kommende periode, sammen med den øvrige ledergruppe, lede Havnen til en ny havnedirektør er fundet. En proces der allerede er påbegyndt.


Kilde: Thyborøn Havn
FiskerForum.com


Syntes du om artiklen - så huske at like den på Facebook - så dine venner også får mulighed for at læse den.


© 2018 • Fiskerforum • CVR 32663192 • www.fiskerforum.cominfo@fiskerforum.com • Tlf +45 9731 1946 Cookie- og privatlivspolitik

FiskerForum er drevet af Apollomedia