Besøg vores mobil side
 .

Dansk Fiskeris Miljøpåvirkning

Udgivet af FiskerForum den 13-11-2014 · info@fiskerforum.dk

Det er forskere fra Danmarks Tekniske Universitet, der i disse dage offentliggøre Aqua-rapporten, ”Miljøskånsomhed og økologisk bæredygtighed i dansk fiskeri”, der har samlet alle oplysninger om miljøpåvirkningen fra det samlede danske fiskeri.

Så det er ikke en hvilken som helst rapport, som forskerne fra DTU har udfærdiget og den har haft en ikke ubetydelig rolle at spille i forbindelse med NaturErhvervsstyrelsens arbejdsgruppe med oplægget til og arbejdet med, kystfiskeriet.Rapporten kan ses her.DTU Aqua-rapporten er udgivet af DTU Aqua, Institut for Akvatiske Ressourcer og indeholder resultater fra nogle af instituttets forskningsprojekter, studenterspecialer, udredninger m.v. og er udarbejdet i tilknytning til Fødevareministeriets arbejde med at definere det bæredygtige kystfiskeri. Der er i rapporten inddraget eksisterende viden om de danske fiskerier og deres påvirkning af havmiljøet i vores farvande, med fokus på de vigtigste af fiskerierne.


Kilde: DTU
FiskerForum.com


Kan du lide rapporten - så giv den et like, så dine fb venner også kan få glæde af den.


© 2018 • Fiskerforum • CVR 32663192 • www.fiskerforum.cominfo@fiskerforum.com • Tlf +45 9731 1946 Cookie- og privatlivspolitik

FiskerForum er drevet af Apollomedia