Besøg vores mobil side
 .

Dansk Skaldyrcenter er nu en del af DTU

Udgivet af FiskerForum den 20-06-2014 · info@fiskerforum.dk

Dansk Skaldyrcenter er 17. juni blevet en del af DTU, og det blev fejret med en stor indvielse på centrets adresse i Nykøbing Mors.

DTU Aqua og Dansk Skaldyrcenter har samarbejdet i flere år om forskning i skaldyrsfiskeri og -opdræt, og med integrationen af centret samles en stor del af dansk ekspertise inden for skaldyr og tang på DTU.


Arrangementet blev besøgt af blandt andet DTU's rektor Anders Bjarklev og borgmester i Morsø Kommune Ejnar Berthelsen. Rektor Anders Bjarklev bød Dansk Skaldyrcenter velkommen i 'DTU-familien', som glæder sig til at udbygge de forskningsmæssige og erhvervsmæssige potentialer inden for skaldyrsområdet.


Læs mere på DTU`s hjemmeside her


Dansk Skaldyrcenter har 15 medarbejdere og omfattende forsøgsfaciliteter til forskning i bæredygtigt skaldyrsfiskeri og -opdræt, opdræt af tang samt fjordøkologi.Dansk Skaldyrcenter er et forsknings-, formidlings- og oplevelsescenter, som har til opgave at sætte fokus på bæredygtig udnyttelse af kystzonens ressourcer med særlig fokus på skaldyr i dansk og international sammenhæng.


Kilde: DTU
FiskerForum.com


Syntes du om artiklen - så huske at like den på Facebook - så dine venner også får mulighed for at læse den.


© 2018 • Fiskerforum • CVR 32663192 • www.fiskerforum.cominfo@fiskerforum.com • Tlf +45 9731 1946 Cookie- og privatlivspolitik

FiskerForum er drevet af Apollomedia