Besøg vores mobil side
 .

Danskerne er ikke gode til at spise fisk

Udgivet af FiskerForum den 15-06-2017 · info@fiskerforum.dk

Fødevarestyrelsens anbefalinger om fisk, følges kun af 10 procent af danskerne. Derfor sætter supermarkederne og Fiskebranchen nu fokus på danskernes smag for fisk.

Danske fiskere ilandbringer friske fisk dagligt og de danske farvande byder på masser af varieret fisk. Men trods det righoldige udbud af friske fisk, er det faktisk kun 10% af danskerne, der benytter sig af den lette adgang til fiskene og som følger fødevarestyrelsens anbefalinger om at spise fisk to gang om ugen. Det viser en ny undersøgelse fra YouGov.


Fødevarestyrelsen anbefaler at vi spiser fisk to gange om ugen og det skyldes at fisk indeholder rigtig mange gode vitaminer, mineraler og OmegaR11;3 fedtsyrer og det kan vi faktisk kun få fra fisk. At kun 10 % af danskerne spiser fisk to gange om ugen vidner om at vi har et ansvar for at synliggøre fisken meget bedre ude i detailhandlen,« det forklarer Lone Marie Eriksen, Fiskebranchen.


Selvom det kun er et fåtal af danskerne der lever op til fødevarestyrelsens anbefalinger, mener mere end hver anden dansker, at fisken skal være dansk. Derfor går Fiskebranchen nu sammen med supermarkederne for at sætte fokus på de gode danske ferske fisk som er i sæson netop nu.


Se i videoen her nedenfor, hvorfor du skal spise mere fisk.Kilde: Fiskebranchen og Dagens.dk
FiskerForum.dk


Danskerne er ikke gode til at spise fisk - del gerne på facebook


© 2019 • Fiskerforum • CVR 32663192 • www.fiskerforum.cominfo@fiskerforum.com • Tlf +45 6022 0946 Cookie- og privatlivspolitik