Besøg vores mobil side
 .

Den Nordislandske by Dalvík bød »Björgúlfur« velkommen hjem

Udgivet af FiskerForum den 08-06-2017 · info@fiskerforum.dk

Den islandske fiskerindustri Samherji's nye trawler ligger nu for anker i den islandske Havn i Dalvík, efter den har taget turen hjem fra Cemre Shipyard i Tyrkiet.

Den 62 meter lange og 13,50 meter brede trawler »Björgúlfur«, er et søsterfartøj til »Kaldbakur«, der blev leveret tidligere i år, og som fik sit arbejdsdæk monteret i den islandske havneby Akureyri, hvor også »Björgúlfur« skal have installeret sit arbejdsdæk.


Den nye trawler er det tredje fartøj der bærer navnet »Björgúlfur«, og den gamle »Björgúlfur«, bliver nu omdøbt til »Hjalteyrin«. Skipper Sigurður Haraldsson, som også har sejlet de andre skibe med navnet »Björgúlfur« tog traditionen tro imod trossen på kajen og fortøjrede skibet, da det lagde til for første gang.


»Björgúlfur« er efter det oplyste, det andet af fire søstersfartøjer der er designet af Skipatækni. Den tredje i serien vil blive leveret til Fisk Seafood og den fjerde til Samherji senere i år.Kilde: Samherji
FiskerForum.dk


Den Nordislandske by Dalvík bød »Björgúlfur« velkommen hjem - del gerne


© 2018 • Fiskerforum • CVR 32663192 • www.fiskerforum.cominfo@fiskerforum.com • Tlf +45 9731 1946 Cookie- og privatlivspolitik

FiskerForum er drevet af Apollomedia