Besøg vores mobil side
 .

Det norske rederi »Tempofisk« bestiller ny rejetrawler

Udgivet af FiskerForum den 17-03-2017 · info@fiskerforum.dk

Selskabet, der er beliggende Sydvest for Kristianssand i Norge, fik i sommeren 2014 leveret en rejetrawler fra det danske Vestkyst værft i Hvide Sande, Vestværftet.

Et fartøj på 27,4 meter, som de norske fiskere har været rigtig godt tilfredse med. Så tilfredse at man nu igen kommer tilbage til værftet og bestiller endnu en rejetrawler.


Denne gang bliver fartøjet noget større, med 35,2 meter i længden og en bredde på 9 meter, får den en lastekapacitet på 250 m3.


Den nye trawler får en hovedmotor fra Caterpillar med en ydelse på 1015 HK samt Scania strømmotorer. Man har i opbygningen taget højde for et ønske fra rederiet om senere, at øge motorstørrelsen til 2000 HK. Skroget er ligeledes forstærket til også at kunne klare omlægning til andet fiskeri, hvis behovet for dette opstår. En fleksibel løsning der er fundet i samarbejde med Vestværftet i Danmark.


Kystmagasinet oplyser at fartøjet kommer til at stå rederiet i ca. 42,5 millioner Nkr. (svarende til 35,5 mio. danske) og det norske fagblad fortæller ligeledes at fartøjet er finansieret med 30 millioner, ligeligt fordelt mellem Innovation Norge og Nordea.Kilde: Kystmagasinet.no
FiskerForum.dk


Det norske rederi »Tempofisk« bestiller ny rejetrawler - del gerne


© 2018 • Fiskerforum • CVR 32663192 • www.fiskerforum.cominfo@fiskerforum.com • Tlf +45 9731 1946 Cookie- og privatlivspolitik

FiskerForum er drevet af Apollomedia