Besøg vores mobil side
 .

DTU søger skibsassistent med kompetencer fra erhvervsfiskeriet

Udgivet af FiskerForum den 17-04-2018 · info@fiskerforum.dk

Institut for Akvatiske Ressourcer (DTU Aqua) søger en Befaren skibsassistent til havundersøgelsesskibet DANA, som har hjemhavn i Hirtshals. Der kan periodevis være tale om tjeneste på andre af DTU’s skibe og lokaliteter.

Ansøgningsfristen er 30. april med ansættelsesstart snarest muligt.


DANA er et forskningsskib er bygget primært til fiskeriforskning og skibet udfører hvert år en række fisketogter for DTU Aqua af typisk 3 til 5 ugers varighed, men udfører også andre typer togter, herunder multifunktionstogter med mange forskellige opgaver, både for DTU Aqua og andre.


Ansøgeren skal være befaren skibsassistent med vagtholdsbevis og gyldig blå-bog. Sønæringsbeviser skal være dansk påtegnet,


erfaring fra fiskeri og gerne erhvervsfiskeri med trawl. Der kræves god erfaring med øvrigt dæksarbejde, almen vedligehold, krankørsel, håndtering af diverse redskaber m.v. Ligeledes skal du skal have kendskab og lyst til at arbejde med ISM / ISPS / MLC og skal kunne udarbejde risiko-vurderinger m.v.


Endvidere skal du være fleksibel og have gode samarbejdsevner, samt være indstillet på og have lyst og evne til, i et tæt samarbejde med de øvrige besætningsmedlemmer samt skibets kunder, at indgå i et tæt samarbejde for at skabe en effektiv arbejdsplads med et godt arbejdsmiljø.


Derudover skal du være servicemindet, og indstillet på at yde en forskel, således at det samlede arbejde ombord, kan skabe gode resultater. Være i stand til at håndtere stressede situationer, og hjælpe kolleger og kunder med et smil på læben. Have godt humør og være medvirkende til at skabe en god og positiv stemning på togterne. Du skal se fremad og være fleksibel. Du ser mulighederne i den omstillingsproces DANA naturligt er inde i.


Du kan finde hele jobopslaget samt yderligere oplysninger omkring stillingen her samt en online jobansøgningsformular


DTU Aqua gennemfører forskning, rådgivning og uddannelse inden for bæredygtig udnyttelse af levende ressourcer i hav og ferskvand, akvatiske organismers biologi og økosystemers udvikling samt integrationen i økosystembaseret forvaltning. Instituttet dækker et bredt felt af naturvidenskabelige og tekniske kompetencer og har et omfattende samarbejde med andre danske og udenlandske forskningsinstitutioner. DTU Aqua har ca. 260 ansatte, hvoraf omkring en tredjedel er videnskabelige medarbejdere. Instituttet har arbejdspladser i Charlottenlund, Hirtshals, Mors og Silkeborg samt på havforskningsskibet Dana. Læs mere på www.aqua.dtu.dk.
DTU er et teknisk eliteuniversitet med international rækkevidde og standard. Vores mission er at udvikle og nyttiggøre naturvidenskab og teknisk videnskab til gavn for samfundet. 11.200 studerende uddanner sig her til fremtiden, og 6.000 medarbejdere har hver dag fokus på uddannelse, forskning, innovation og forskningsbaseret rådgivning, som bidrager til øget vækst og velfærd. DTU stiller krav og giver muligheder uanset hvor i organisationen, man arbejder. Vi står for høj faglighed, kollegial respekt og ansvarlig handlefrihed.


Kilde: DTU
FiskerForum.dk


DTU søger skibsassistent med kompetencer fra erhvervsfiskeriet - del gerne


© 2018 • Fiskerforum • CVR 32663192 • www.fiskerforum.cominfo@fiskerforum.com • Tlf +45 9731 1946 Cookie- og privatlivspolitik

FiskerForum er drevet af Apollomedia