Besøg vores mobil side
 .

En arbejdsom skibsmægler er ikke mere..

Udgivet af FiskerForum den 31-03-2016 · info@fiskerforum.dk

Påskedag sluttede et aktivt og virksomt liv i Hanstholm. Skibsmægler og samler Thorkil Grøn sov ind søndag aften, med den nærmeste familie samlet om sig, efter en tid med svær sygdom.

Skibsmægleren proklamerede for et par år siden, til sin 70 års fødselsdag, og med sit velkendte spøgefulde smil, »at arbejdstiden nu var sat ned til det halve,« hvilket i Thorkil Grøn´s terminologi dengang betød 40 timers arbejdsuge istedet for 80 timer.Den altid arbejdsomme erhvervsmand i Hanstholm, havde på det tidspunkt skabt en omfattende og succesfuld samlecentral på havnen i Hanstholm, samt et skibsmæglerfirma med godt gang i hjulene.Det er i år nøjagtigt fyrre år siden Thorkil, som en ganske ung mand på knapt 32 år, en blæsende og råkold vinterdag tilbage i 1976, tog springet til at blive medejer af samlecentralen på Hanstholm Havn. Til knapt ti år senere i 1985, hvor Thorkil kunne tilføje den eftertragtede skibsmægler-titel på visitkortet West-Ship. Her fire årtier senere, er der fuld damp på alle kedler og den allestedsnærværende mægler efterlader sig således sit livsværk i absolut storform, til næste generation.Sønnen Peter Grøn danner sammen med kollegaen Anders Stenumgaard, næste generation i både samlecentralen og i mæglervirksomheden, med part i begge selskaber.Thorkil Grøn, der blev født i sidste halvdel af besættelsen, den 28. april 1944, efterlader sig hustruen Karin samt sine to sønner Peter og Thomas.Begravelsen finder sted fra Hanstholm Kirke, lørdag den 2. april 2016 klokken 11.00.


Æret være Thorkil Grøns minde.


En arbejdsom skibsmægler er ikke mere..- del med dine venner.


© 2018 • Fiskerforum • CVR 32663192 • www.fiskerforum.cominfo@fiskerforum.com • Tlf +45 9731 1946 Cookie- og privatlivspolitik

FiskerForum er drevet af Apollomedia