Besøg vores mobil side
 .

Fra enkeltmandsvirksomhed til international leverandør

Udgivet af FiskerForum den 08-08-2014 · info@fiskerforum.dk

DT-Interlink blev grundlagt i 2003 af Michael Slinger, og kan om kort tid fejre 5 år som aktieselskab. Meget er sket siden. Blandt andet er DT-Interlink gået fra at være en lille enkeltmandsvirksomhed, til at være en væsentligt større virksomhed med 10 ansatte - og i stadig fremgang.

DT-Interlink har sit hovedsæde i Frederikshavn hvorfra marine- og offshore sektoren, serviceres med reservedele, diesel motorer, gear og propel anlæg, samt med anlæg til rensning af ballastvand, spildevand, og ferskvand, samt anode beskyttelse. Frederikshavner firmaet har fokus på, at den tid et skib ligger stille, kan være forbundet med store omkostninger. Derfor er DT-Interlink altid klar til at servicere kunderme, og kan på kort tid få reservedele ud til kunderne, hvorhen i verdenen det ønskes.


DT-Interlink vil endnu tættere på kunderne


DT-Interlink har implemteret en vækstorienteret strategi, der som et mål, har ønske om at komme tættere på kunderne. Så dette handler ikke bare om at bombardere kunderne med produkter, men også at sikre vigtige budskaber og målrettet tilbud, når helt ud til modtageren.


Firmaet ønsker at fortsætte den positive udvikling, og vigtigst af alt, at fastholde målet om at give kunderme en kompetent og uafhængig rådgivning. ”Netop det faktum, at vi er uafhængige gør os stærke,” forklarer Kim Rasmussen. ”Vi er ikke bundet af et bestemt produkt, og kan derfor objektivt søge den bedste og mest prisoptimale løsning, tilpasset den specifikke forespørgsel.”


I løbet af efteråret deltager DT-Interlink på en række messer, og vil være at finde på SMM i Hamborg til september, Danish Maritime Fair i København til oktober, samt messer på Færøerne, Island og Grønland. Ligeledes arbejdes der på en opdatering af hjemmesiden med blandt andet en dansksproget version.


Meget mere end reservedele


”Mange kender DT-Interlink, som leverandør af reservedele til konkurrencedygtige priser. Men vi er meget mere end det, og det sættes der fokus på fremadrettet,”forklarer Kim Rasmussen. ”Gennem de sidste par år, har vi indgået aftaler, der har sikret os forskellige agenturer. Især agenturet for Moteurs Baudouin er i fokus. Vi er netop ved at starte en interessant kampagne op, i forbindelse med lancering af deres nye M26.3 serie med effekt op til 1.500 Hp. Foruden Moteurs Baudouin har DT-Interlink også agentur på tyske Lindenberg Anlagen, der bygger generatorsæt fra 100-2500 kWe, engelsk-amerikanske Universal Silener, der fremstiller lyddæmpere og andet støjdæmpning og endelig græske Epe (Erma First), der tilbyder løsninger inden for Ballastvands behandling, samt øvrig vand behandling på skibe og et komplet program i anode beskyttelse.”


En del af Vestergaard Group


”Som en del af Vestergaard Group, der blandt andet tæller Vestergaard Marine Service, VMS Turbo og VMS Technology, er vi i stand til at løse stort set alle opgaver – store som små,” udtaler direktør Kim Rasmussen. ”Det kan være specifikke løsninger, eller totalløsninger, der dækker over større projekter. Det skal være let at kontakte os. Med vores store ekspertise, er det kun nødvendigt at kontakte en person, for at få assistance om rådgivning, reservedele, servicering, rekonditionering af motordele og renovering af gear og propeller.”


Kilde: DT-Interlink
FiskerForum.com


Syntes du om artiklen - så huske at like den på Facebook - så dine venner også får mulighed for at læse den.


© 2018 • Fiskerforum • CVR 32663192 • www.fiskerforum.cominfo@fiskerforum.com • Tlf +45 9731 1946 Cookie- og privatlivspolitik

FiskerForum er drevet af Apollomedia