Besøg vores mobil side
 .

Esben Lunde Larsen giver Folketinget en undskyldning

Udgivet af FiskerForum den 04-04-2017 · info@fiskerforum.dk

Miljø- og fødevareminister Esben Lunde Larsen udtaler i dag i sagen om kvotekoncentration, »Jeg vil gerne give Folketinget en undskyldning«.

Jeg vil gerne undskylde over for Folketingets partier, at der er forslag til at modvirke kvotekoncentration og kvotekonger udviklet af mit ministerium, som jeg ikke har oversendt til Folketinget. Jeg burde have viderebragt disse oplysninger, da det ville have bistået de enkelte partier i deres arbejde med at begrænse kvotekoncentration og kvotekonger. Det beklager jeg, at det ikke er sket.


Det er mit ansvar som minister, at det ikke er sket. Og det ansvar påtager jeg mig.


Jeg vil gerne undskylde, at samarbejdet ikke har været godt omkring arbejdet med at modvirke kvotekoncentration og kvotekonger, da det ligger mig meget på sinde, at der både er et godt og tillidsfuldt samarbejde mellem regeringen og Folketingets partier.


Jeg vil nu gøre mit yderste for at medvirke til at gennemføre Folketingets fiskeriaftale både i ord og ånd. Bl.a. ift. de såkaldte kvotekonger.Kilde: Miljø- og Fødevareministeriet
FiskerForum.dk


Esben Lunde Larsen giver Folketinget en undskyldning - del gerne


© 2018 • Fiskerforum • CVR 32663192 • www.fiskerforum.cominfo@fiskerforum.com • Tlf +45 9731 1946 Cookie- og privatlivspolitik

FiskerForum er drevet af Apollomedia