Besøg vores mobil side
 .

Værft i Estland bygger gigantisk fiske-fodringspram

Udgivet af FiskerForum den 02-05-2014 · info@fiskerforum.dk

Estisk Marketex Marine bygger det største fiske fodrings-fartøj i verden, til det norske selskab Akva Group, som er en ledende leverandør af teknologi og service til den globale akvakulturindustri.

Marketex Marine vil fremstille den 30 meter x 18 meter x 750 ton tunge fiske-fodringspram på turnkey basis for Akva Group og prammen er planlagt til levering til sommer. Prammen bliver leveret driftsklar og efter grundige test og afprøvninger, bliver fartøjet leveret og og sat i kommission på et havdambrug i Norge.


I løbet af de sidste 10 år har det estiske værft produceret over 250 pramme til fiskeopdræt industrien world wide. Omkring 150 af disse fartøjer er alene blev fremstillet og leveret til den norske Akva Group.


Ifølge eksperternes fremtidsprognoser, er fiskeopdræt i så kraftig vækst, at man forudser at akvakultur industrien vil leverer næsten to tredjedele af al verdens friske fisk i 2030.


Det estiske værft Marketex Marine tilbyder store og komplekse total løsninger produceret i stål , rustfrit stål eller aluminium til skibsbygning , fartøjer til fiskeopdræts-industrien eller til markedet for vedvarende energi. Virksomheden er en del af BLRT Group.


Kilde: Marketex Marine
FiskerForum.com


Syntes du om artiklen - så huske at like den på Facebook - så dine venner også får mulighed for at læse den.


© 2018 • Fiskerforum • CVR 32663192 • www.fiskerforum.cominfo@fiskerforum.com • Tlf +45 9731 1946 Cookie- og privatlivspolitik

FiskerForum er drevet af Apollomedia