Besøg vores mobil side
 .

Færøsk trawl-virksomhed bygger ny fabrik

Udgivet af FiskerForum den 04-04-2017 · info@fiskerforum.dk

Den færøske trawl-virksomhed Vónin med base i Fuglefjord har længe arbejdet med planer om at bygge nye faciliteter. Og nu er der underskrevet kontrakt om byggeriet.

Den nye fabrik vil i lighed med virksomhedens eksisterende faciliteter også komme til at ligge på havnen i Fuglefjord - blot med en ny placering. Den nye bygning bliver 115 meter lang og 18 meter bred, og vil blive betydeligt bedre udrustet end den nuværende. Derudover vil administrationen få til huse i en ny bygning i umiddelbar nærhed af den nye fabrik.


Voksende aktiviteter


Vónin har oplevet voksende aktiviteter de senere år, hvilket har gjort det nødvendigt at udvide med nye og moderne faciliteter. Vónin’s afdeling i Fuglefjord fremstiller og reparerer udrustning til pelagisk fiskeri. Direktør Hjalmar Petersen oplyser til jn.fo, at det blandt andet bliver muligt at foretage de reparationer af trawl, som i dag foregår i fri luft, indendøre.


Nyt moderne lager


Samtidig vil der blive etableret moderne lager til opbevaring af trawlredskaber, hvor det bliver muligt for Vónin’s kunder at opbevare samtlige redskaber på ét sted.


Vónin’s nuværende lokaler vil delvis blive overtaget af rederiet Framherji, som ejer og driver flere fiskefartøjer.


De nye faciliteter skal efter planen stå klar 1. mars 2018.Kilde: jn.fo
FiskerForum.dk


Færøsk trawl-virksomhed bygger ny fabrik - del gerne


© 2018 • Fiskerforum • CVR 32663192 • www.fiskerforum.cominfo@fiskerforum.com • Tlf +45 9731 1946 Cookie- og privatlivspolitik

FiskerForum er drevet af Apollomedia