Besøg vores mobil side
 .

»FerskFisk-Trawler« leveres fra tyrkisk værft til islandske Samherji

Udgivet af FiskerForum den 15-08-2017 · info@fiskerforum.dk

Det er det islandske rederi Samherji, der siden starten i 1983, har udviklet sig til at være et af de førende fiskeselskaber på Island, med betydelige kvoter, havdambrug og fiskefabrikker samt en ikke ubetydelig flåde af forskellige fiskefartøjer. Sidst med nybygningen EA 312 »Björgúlfur«.

Med indkøbet af den innovative og topmoderne nybygning EA 312 »Björgúlfur«, der her i august måned blev søsat ved det tyrkiske værft Cemre Shipyard, signalerer det store islandske fiskeriselskab Samherji viljen til at styre fiskeprocessen lige fra fangst til fisken ligger færdigforarbejdet ude ved kunderne.


En proces, som det islandske selskab vægter meget højt og hvor et bæredygtigt fiskeri med særligt hensyn til havmiljøet samt en skånsom behandling af fisken, har givet virksomheden den ledende position som Samherji har både nationalt og internationalt.


Designet og tegningerne til EA 312 »Björgúlfur« er leveret af det kendte islandske maritime designfirma Skipatækni, der er arkitekten bag fire helt nye ferskfisk trawlere, til fiskeselskaberne Fisk Seafood og Samherji.


EA 312 »Björgúlfur« er 65,54 meter lang og 13,5 meter bred.Kilde: Cemre Shipyard
FiskerForum.dk


»FerskFisk-Trawler« leveres fra tyrkisk værft til islandske Samherji - del gerne


© 2019 • Fiskerforum • CVR 32663192 • www.fiskerforum.cominfo@fiskerforum.com • Tlf +45 6022 0946 Cookie- og privatlivspolitik