Besøg vores mobil side
 .

FF Medarbejderne deltog aktivt i moderniseringen

Udgivet af FiskerForum den 26-01-2017 · info@fiskerforum.dk

Fællestillidsmand Steve Sørensen glæder sig over, at medarbejderne blev inddraget markant i arbejdet med den nye fabrik.

»Jeg har aldrig været med til noget lignende,« fastslår fællestillidsmand Steve Sørensen, der har været ansat i produktionen hos FF i 20 år.


Fabrikken og dermed koncernen er herefter fremtidssikret fuldt ud. Jeg vil fremhæve det forslag, der blev gennemført, nemlig at vore faglige medarbejdere, blandt andre malere, tømrere og smede samt ufaglærte deltog i moderniseringen. Vi og de, frygtede på forhånd, at nogle ville blive arbejdsløse, mens byggeriet fandt sted, og da produktionen i 4 til 5 måneder flyttede til Hanstholm. I stedet indgik de i arbejdet med moderniseringen, og det synes jeg er meget positivt. Kollegerne har kompetencerne, og dertil kommer den naturlige følelse, at de nu har været med til at bygge den ny fabrik.


Fællestillidsmand Steve Sørensen: Med 20 års erfaring i produktionen må jeg indrømme, at jeg aldrig har været med til noget lignende, set med de positive briller. Fabrikken og koncernen er, som jeg ser det, fremtidssikret bedst muligt.


Tillidsmand for lager-kaj medarbejderne Torben Grant Jakobsen: »Det er det eneste rigtige at gøre, at optimere, som det er sket, og derved få mest muligt ud af virksomheden og medarbejderne. Nu ser jeg frem til, at der også gennemføres nye initiativer på lager-kaj området.Kilde: FF Skagen
FiskerForum.dk


FF Medarbejderne deltog aktivt i moderniseringen - del gerne med dine venner


© 2018 • Fiskerforum • CVR 32663192 • www.fiskerforum.cominfo@fiskerforum.com • Tlf +45 9731 1946 Cookie- og privatlivspolitik

FiskerForum er drevet af Apollomedia