Besøg vores mobil side
 .

Fiskeauktion Nord har haft fint besøg fra Venedig

Udgivet af FiskerForum den 29-06-2017 · info@fiskerforum.dk

Det er virksomheden Seawell Hirtshals A/S, der i følge Flaskeposten.nu, har haft fornemt besøg fra Venedig i Italien, til blandt andet også at indeholde en sightseeing på Hirtshals Havn.

Det sker med jævne mellemrum, at den traditionsrige Fiskeauktion Nord i Hirtshals har udenlandsk besøg i auktionshallerne, der ligger i umiddelbar forlængelse af en af Danmarks mest moderne Fisketerminaler.


Fiskeauktionen er kendt for sin skånsomme håndtering af de frisk- og dagfanget fisk, der når de ilandtages, foregår i en ubrudt kølekæde, hvor fisken efterfølgende sorteres og pakkes hos fiskernes Fiskesortering, som også er en del af Fisketerminalen.


Mandag stod den således også på fornemt italiensk besøg fra Venedig. Det var den lokale virksomhed Seawell med afdeling på Søren Nordbysvej i Hirtshals, der havde taget sine italienske kunder med på besøg på Hirtshals Havn.


Fiskeforædlingsvirksomheden Seawell forhandler alt godt fra havet og har egen lakseproduktion med speciale i friske og frosne lakseprodukter. Besøget fra Italien omfattede også besøg på fabrikken i Hirtshals, der idag råder over 1100 m2 produktion og lager og som for tiden går med planer om yderligere udvidelse af fabrikken.


Seawell har netop bestilt en ny og større lakselinje til levering medio juli. En linje der forventes at skabe job til 5 til 6 mand, så medarbejderstaben efterhånden tæller på den anden side af tredive mand.Kilde: Flaskeposten og Seawell A/S samt Hirtshals Havn
FiskerForum.dk


Fiskeauktion Nord har haft fint besøg fra Venedig - del gerne


© 2019 • Fiskerforum • CVR 32663192 • www.fiskerforum.cominfo@fiskerforum.com • Tlf +45 6022 0946 Cookie- og privatlivspolitik