Besøg vores mobil side
 .

Kom på FiskerForum med din video eller dine billeder af Dansk erhvervsfiskeri

Udgivet af FiskerForum den 15-09-2015 · info@fiskerforum.dk

Glæd andre og del dine video optagelser med andre fiskere, kollegaer eller fiskeinteresserede. Det kan være med alt fra billeder og video fra fiskeri på havet, en god fangst, et fantastisk slæb eller dårligt vejr og høj søgang.

Det kunne også være ved passage af et andet skib, der fisker eller du videofilmer under dæk, når der renses, sorteres og stables. Dagligdags situationer eller oplevelser der er med til at dokumentere og fortælle en oplevelse, en sjov historie eller forevige en rekord af en eller anden art. Mulighederne er mange, men fælles for alle filmoptagelserne, skulle gerne være en fortælling om fiskeriet i dag. Billeder og videoer der går bag dagens fiskeri, og viser hvorledes det udøves og praktiseres i dag.


Når du uploader, må du gerne lige fortælle lidt om dig selv, hvem du er og evt. hvor videoen er optaget og hvad det er man ser på billederne. Det kunne være en begivenhed, som lige skal have knyttet et par ord med på vejen, ligesom hvilket skib (havnenummer og navn) man lige har optaget. Faktuelle oplysninger, som oplyst sammen med videoen og billederne, gør den mere vedkommende og nærværende.


God fornøjelse med optagelserne og husk altid kameraet eller mobilen, når du er på job, for man ved aldrig hvornår der pludselig opstår en situation, hændelse eller episode, der til alles glæde kan blive foreviget på billeder eller video.

Tag et skud og upload din video her

Du kan også allerede nu se, de videoer som vi har i vores arkiv her

Følg os også på Facebook, og bliv opdateret med de seneste nyheder


© 2018 • Fiskerforum • CVR 32663192 • www.fiskerforum.cominfo@fiskerforum.com • Tlf +45 9731 1946 Cookie- og privatlivspolitik

FiskerForum er drevet af Apollomedia