Besøg vores mobil side
 .

Fiskeriet fejrer uddelingen af årets praktikplads 2017

Udgivet af FiskerForum den 24-11-2017 · info@fiskerforum.dk

Fredag den 24. november samles dansk fiskeri på Fiskeriskolen EUC Nordvest i Thyborøn, for at fejrer afgående elever med det Blå Bevis. Beviset for at nu har de gennemført og afsluttet deres to-årige fiskeriuddannelse og efterfølgende kan kaste sig ud i fiskerierhvervet med ny viden og gåpåmod.

Efter overrækkelsen af det Blå Bevis, er der nu på Fiskeriskolen i Thyborøn nærmest blevet en tradition, at prisen for Årets praktikplads i den danske fiskeriflåde, indstillet af Fiskeriets Arbejdsmiljøråd, uddeles samme dag som Det Blå Bevis.


Hæderen af den prestigefyldte og meget ærefulde titel »Årets praktikplads 2017« blev Hanstholmtrawleren HM 635 »Karbak« der med fiskeskipper Rasmus Hald samt anden års fiskerilærling Bo Malling, der modtog check og lykønskninger af Fiskeriets Arbejdsmiljøråd repræsenteret ved Eskild Thomsen Krab.


Et skulderklap til et aktivt fiskeri og tilsvarende besætning der er udvalgt blandt fiskefartøjer, der har haft lærlinge om bord i årets løb og som er blevet indstillet til prisen.


Betingelserne for at blive indstillet som årets læreplads er,  • at lærepladsen har udvist en særlig interesse for at give lærlingen en god start

  • at lærlingen er blevet introduceret til lærepladsen med særlig vægt på arbejdssikkerhed

  • at lærlingen har fået en god instruktion i arbejdsopgaverne samt de procedurer, man har ombord

  • At der ombord er vist respekt og forståelse for, at man er ny og måske ikke fra starten er bekendt med alt ombord.


Det er bestyrelsen i Fiskeriets Arbejdsmiljøråd, der udpeger årets læreplads ud fra de indkomne indstillinger, med hovedfokus på sikkerhed og arbejdsmiljø.


Med kåringen følger et diplom plus en gavecheck på 6.000 kroner til skib og besætning.


FiskerForum ønsker besætning og skipper tillykke med prisen som »Årets praktikplads 2017«.Kilde: Fiskeriets Arbejdsmiljøråd
FiskerForum.dk


Fiskeriet fejrer uddelingen af årets praktikplads 2017 - del gerne


© 2019 • Fiskerforum • CVR 32663192 • www.fiskerforum.cominfo@fiskerforum.com • Tlf +45 6022 0946 Cookie- og privatlivspolitik