Besøg vores mobil side
 .

Fiskeriet forventer afbureaukratisering under den nye Regering

Udgivet af FiskerForum den 29-06-2015 · info@fiskerforum.dk

Det er netop det Danmarks nye Statsminister Lars Løkke Rasmussen lægger op til i Regeringsgrundlaget 2015. Hvor regeringen under overskriften ”Sammen for Fremtiden” ønsker et friere, rigere og rimeligere Danmark.

Regeringen ønsker, at det både skal være billigere og lettere at drive virksomhed i Danmark. Derfor indføres der et skatte- og byrdestop, der vil give virksomhederne tryghed for, at de ikke bliver pålagt nye økonomiske byrder, som belaster konkurrenceevnen. Desuden sænkes skatter og afgifter for erhvervslivet, med en lettelse af selskabsskatten fra 23½ til 22 pct. med virkning fra 2016 som planlagt.Regeringen mener at de familieejede virksomheder er rygraden i dansk erhvervsliv. De er med til at sikre udvikling og arbejdspladser. Derfor afsættes der i alt 2,1 mia.kr. i 2018-2020, så de familieejede virksomheder kan få bedre rammer til at fastholde danske arbejdspladser og udviklingsmuligheder henover et generationsskifte.Bedre rammer for landbrugs-, fiskeri- og fødevareerhvervet:


Regeringen vil skabe bedre rammer for landbrug- og fødevareerhvervet, samtidig med at der passes på miljøet. Danmark har en stærk fødevare- og landbrugssektor, som skaber arbejdspladser og eksport. Fødevareerhvervet er vækstmotoren i dele af Danmark, der er ramt af mangel på arbejdspladser og muligheder for udvikling. Men sektoren er under stigende pres fra den globale konkurrence.
  • Regeringen vil fremlægge en fødevareog landbrugspakke, der skal gøre fødevareog landbrugssektoren endnu bedre rustet til at øge råvaregrundlaget og eksporten, og til at skabe mere vækst og beskæftigelse – i samspil med natur og miljø.

  • Regeringen vil arbejde for at reducere regler og bureaukrati for danske fiskere. Rammer og vilkår skal understøtte bæredygtigt fiskeri.

  • Regeringen vil endvidere gøre op med overimplementering af EU-regler.

  • Regeringen vil sikre en fornuftig balance mellem landbrugets og fødevareklyngens – herunder fiskeriets – vækstmuligheder og miljøhensyn.Derfor samles opgaverne i et Miljø- og Fødevareministerium ifølge Regeringsgrundlaget 2015 udsendt af Regeringen.Kilde: Venstre / Regeringen
FiskerForum.com


Fiskeriet forventer afbureaukratisering under den nye Regering - Del gerne med dine facebook venner.


© 2018 • Fiskerforum • CVR 32663192 • www.fiskerforum.cominfo@fiskerforum.com • Tlf +45 9731 1946 Cookie- og privatlivspolitik

FiskerForum er drevet af Apollomedia