Besøg vores mobil side
 .

Fiskeriets Arbejdsmiljøråd udsender ny guide

Udgivet af FiskerForum den 05-10-2017 · info@fiskerforum.dk

På spørgsmålet »Hvad gør jeg efter en ulykke til søs«, besvarer Fiskeriets Arbejdsmiljøråd spørgsmålene i en ny guide, udgivet til formålet.

Fiskere, der har været udsat for en alvorlig arbejdsulykke eller en situation, hvor fartøjet har været brændt eller forlist, har efterlyst en pjece med oplysninger om, hvordan de efter hændelsen skulle forholde sig.


Der er ingen, heller ikke fiskere, der på forhånd forventer eller regner med at forlise med deres fartøj eller kommer ud for en arbejdsulykke. Så derfor, hvis man alligevel bliver udsat for det, har Fiskeriets Arbejdsmiljøråd udgivet en guide til hvad man skal være opmærksom på i forhold til de implicerede personer og fartøj.


Guiden giver også svar på forskellige spørgsmål, der kan opstå for fartøjsejeren eller fiskeren i de forskellige hændelsessituationer, f.eks. hvilke instanser og myndigheder, der skal tages kontakt til samt meget mere.


Du kan downloade guiden herKilde: Fiskeriets Arbejdsmiljøråd
FiskerForum.dk


Fiskeriets Arbejdsmiljøråd udsender ny guide - del gerne


© 2019 • Fiskerforum • CVR 32663192 • www.fiskerforum.cominfo@fiskerforum.com • Tlf +45 6022 0946 Cookie- og privatlivspolitik