Besøg vores mobil side
 .

Flere penge til forarbejdning af fisk

Udgivet af FiskerForum den 05-07-2017 · info@fiskerforum.dk

Rammen for tilskudsordningen »Forarbejdning« under Hav- og Fiskeriudviklingsprogrammet (EHFF) hæves med op til 4,8 mio. kr. Det betyder, at flere små og mellemstore virksomheder kan få støtte til innovative forarbejdningsprojekter.

Folketingets Finansudvalg godkendte den 29. juni en overførsel på op til 4,8 mio. kr. til tilskudsordningen »Forarbejdning«, der støtter innovative projekter i små og mellemstore forarbejdningsvirksomheder. Ved at hæve den oprindelige ramme, der er på 10 mio. kr., vil endnu flere virksomheder have mulighed for at få støtte. Du kan ansøge indtil 1. september.


Pengene kommer fra en kompensationsordning målrettet fiskere særligt berørt af torskekvotereduktionen i Østersøen i 2017. I forbindelse med finansloven for 2017 blev der afsat 22,1 mio. kr. til denne kompensationsordning. Efter den konkrete udformning af kompensationsordningen har det vist sig, at der vil være et mindreforbrug på op til 4,8 mio. kr. Klagesagsbehandlingen er imidlertid ikke afsluttet for kompensationsordningen, og derfor kender vi ikke det endelige beløb, som kan overføres til ordningen »Forarbejdning«.


Du kan læse mere om forarbejdningsordningen her


Læs det aktstykke, som Folketingets Finansudvalg godkendte


Hjælp til projektudvikling


Har du brug for inspiration til dit projekt, spørgsmål om tilskud til konkrete projektideer eller problemstillinger, der måske kan løses med tilskud fra en af Hav- og fiskeriudviklingsprogrammets støtteordninger, kan du kontakte facilitator Poul Tørring på pt@aquamind.dk eller tlf. 23 36 17 25 og få gratis vejledning til at komme videre fra idé til projekt. Vejledningen omfatter ikke den egentlige udarbejdelse af ansøgninger.


Kontakt


Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på tlf. 33 95 80 00 eller sende en e-mail til euogerhverv@lfst.dk.Kilde: Landbrugs- og Fiskeristyrelsen
FiskerForum.dk


Flere penge til forarbejdning af fisk - del gerne


© 2019 • Fiskerforum • CVR 32663192 • www.fiskerforum.cominfo@fiskerforum.com • Tlf +45 6022 0946 Cookie- og privatlivspolitik