Besøg vores mobil side
 .

Flere tun fanget og landet i det Nordjyske

Udgivet af FiskerForum den 23-08-2017 · info@fiskerforum.dk

Forleden kunne Flaskeposten.nu på deres Netavis, fortælle om Gaja Sushis køb af en stor velvoksen tun af Venmark Fisk i Hirtshals. En tun der dengang blev hentet ved skagen Fiskeauktion, men som med det svenske fartøj GG 206 »Ahlma´s« seneste fangst og landing, nu også kan købes på Fiskeauktion Nord i Hirtshals.

Tunene er et par store flotte velvoksne tun på henholdsvis 171 kg og 221 kg i rensede vægt, som nu blot venter på at komme auktion Nord i Hirtshals.


Der oplyses dog fra Flaskeposten.nu, at der er en del usikkerhed, om hvorvidt disse smukke sølvglinsende blåfinnede tun, hvoraf den største måler over 2,5 meter, overhovedet kommer på auktion. Danske og svenske fiskerimyndigheder er i disse timer ved at afdække om tunene overhovedet er fisket som lovlig bifangst.


Du kan læse om tidligere fangster af tun omtalt her på FiskerForum.dk:


Tidligere skawbo køber tun på over 200 kg


Kæmpefisk fanget i Skagerrak i nat


Tilbage før 1960 blev der faktisk landet en hel del tun i Hirtshals, skriver Flaskeposten videre, desværre forsvandt de ret hurtigt herefter, men er nu åbenlyst på vej tilbage i et større antal end set længe.


Læs artiklen her på Flaskeposten.nuKilde: Flaskeposten.nu
FiskerForum.dk


Flere tun fanget og landet i det Nordjyske - del gerne


© 2019 • Fiskerforum • CVR 32663192 • www.fiskerforum.cominfo@fiskerforum.com • Tlf +45 6022 0946 Cookie- og privatlivspolitik