Besøg vores mobil side
 .

Fødevareudvalget har indkaldt Karen Ellemann for en redegørelse

Udgivet af FiskerForum den 21-08-2017 · info@fiskerforum.dk

Folketingets Miljø- og Fødevareudvalg har kaldt fiskeri- og ligestillingsminister Karen Ellemann (V) i samråd om Vækst- og Udviklingspakken for dansk fiskeri og i hvilket omfang og på hvilken måde, ministeren har anvendt Miljø- og Fødevareministeriets embedsværk til, direkte eller indirekte, at påvirke Folketingets partier, herunder samarbejde med eksterne aktører, i sagen om Vækst- og Udviklingspakken for dansk fiskeri.

Samrådet er åbent for alle og finder sted onsdag den 6. september 2017 kl. 14.00 i lokale 2R11;080.


Derudover er ministeren blevet om at redegøre for på hvilket grundlag ministeren mener, at det er rimeligt og foreneligt med et godt samarbejde med Folketingets partier at sætte sine embedsmænd til at modarbejde et folketingsflertal på et tidspunkt, hvor ressourcerne skulle være anvendt til at gennemføre flertallets politik i sagen om Vækst- og Udviklingspakken for dansk fiskeri.


Samrådsspørgsmål BB-BD er stillet efter ønske fra Maria Reumert Gjerding (EL).


Tilmelding nødvendig


Samrådet er åbent for alle, men tilmelding er nødvendig, også for pressen, da antallet af pladser er begrænset.


Tilmelding skal ske senest kl. 11 dagen før samrådet, og pladser tildeles med udgangspunkt i først til mølle-princippet. Gæster udefra bør beregne tid til sikkerhedstjek i Folketingets besøgsindgang.


Efter aftale med Udvalgssekretariatet er det tilladt at optage lyd og billeder, hvis det kan ske uden at forstyrre samrådets afvikling. Samrådet tv-optages og vil blive vist direkte her på hjemmesiden. Optagelsen vil efterfølgende kunne (gen)ses under »TV fra Folketinget«. Desuden vises samrådet forskudt på Folketingets tv-kanal.


Tilmelding på +45 3337 5534 eller på e-mail uamepo@ft.dkKilde: Ft.dk
FiskerForum.dk


Fødevareudvalget har indkaldt Karen Ellemann for en redegørelse - del gerne


© 2019 • Fiskerforum • CVR 32663192 • www.fiskerforum.cominfo@fiskerforum.com • Tlf +45 6022 0946 Cookie- og privatlivspolitik