Besøg vores mobil side
 .

Først »Ruth« så »Beniur« og nu måske også »Isafold«

Udgivet af FiskerForum den 21-02-2017 · info@fiskerforum.dk

De store pelagiske fartøjer i Danmark er inde i en fornyelsesface. En fornyelsesface som nu også er under overvejelse hos HG 333 »Isafold«.

Her har reder og skipper Karsten Mølgaard, overfor det norske FiskeriBladet.No, udtalt og luftet tanken om en nybygning måske ikke ligger så langt ude i fremtiden endda.


Tilbage i 2006 stævnede HG 333 »Isafold« ud som Danmarks dengang største pelagiske fartøj fra Karstensens Skibsværft, med en længde på 76,25 meter. Sidenhen er rekorden blevet overhalet indtil flere gange, sidst med HG 264 »Ruth« på 87,8 meter og HG 62 »Beinur« på 78 meter, begge fartøjer ligeledes bygget på Karstensens Skibsværft sidste år i 2016.


Men nu følger partsrederiet fra Hirtshals åbenbart efter, med planerne om en nybygning af »Isafold«, som skipper Karsten Mølgaard fortæller til det norske FiskeriBladet. Der er endnu ikke skrevet kontrakt på noget skib endnu, men mon ikke det er nært forestående.


Det er da også en tilfreds skipper, som FiskeriBladets udsendte mødte på havnen i Hirtshals, hvor HG 333 »Isafold« netop var i færd med at losse 950 tons NVG sild, efter vinterens sidste sildetur.


Man kan læse hele artikellen her hos det norske Fiskeribladet: Fra størst til minst i pelagisk (kræver dog abonnement for at læse)Kilde: Flaskeposten.nu og FiskeriBladet.no
FiskerForum.dk


Først »Ruth« så »Beniur« og nu måske også »Isafold« - del gerne


© 2018 • Fiskerforum • CVR 32663192 • www.fiskerforum.cominfo@fiskerforum.com • Tlf +45 9731 1946 Cookie- og privatlivspolitik

FiskerForum er drevet af Apollomedia