Besøg vores mobil side
 .

Forsøgsfiskeri efter torsk åbner i Vestgrønland

Udgivet af FiskerForum den 09-02-2017 · info@fiskerforum.dk

Den grønlandske regering (Naalakkersuisut] har oprettet en forsøgskvote på 5.000 tons torsk og åbner nu op for et forsøgsfiskeri efter torsk.

De grønlandske langlinefartøjer og mindre kystnære trawlere i Grønland kan i år foretage et forsøgsfiskeri udenskærs mellem den grønlandske ø Nunarsuit i syd og til den grønlandske bygd Kitsissuarsuit i nord, NAFO områder 1B – 1E.


Endvidere vil det i år være valgfrit for selskaberne, hvor de lander fangsten eller om de hellere vil producerer ombord. Dog er det en betingelse i licensen for forsøgsfiskeriet, at der er en geografisk spredning, ligesom fiskeriet vil være lukket i gydeperioden fra den 1. april til og med 31. maj 2017.


Sidste frist for ansøgning til forsøgsfiskeriet, som skal anvises af Grønlands Naturinstitut, er 1. marts 2017. Kontaktperson: Emanuel Rosing, afdelingschef, Departementet for Fiskeri og Fangst. Email: emanuel@nanoq.glKilde: Naalakkersuisut
FiskerForum.dk


Forsøgsfiskeri efter torsk åbner i Vestgrønland - del gerne


© 2018 • Fiskerforum • CVR 32663192 • www.fiskerforum.cominfo@fiskerforum.com • Tlf +45 9731 1946 Cookie- og privatlivspolitik

FiskerForum er drevet af Apollomedia