Besøg vores mobil side
 .

Fra staldbygninger til fiskeanlæg

Udgivet af FiskerForum den 24-08-2017 · info@fiskerforum.dk

Den jyske virksomhed Graakjær, der har til huse i Holstebro, har med det enkle slogan »Vi opfører din vision«, også haft succes overfor det voksende marked indenfor Aquaculture, med deres koncept af præfabrikerede og standardiserede bygninger til produktionsformål.

Disse anlæg specielt til produktion af slagtefisk, har skabt et økonomisk potentiale der ligger på den gode side af en milliard kroner for entreprenørvirksomheden i Holstebro, skriver børsen efter et interview med direktør jan Larsen fra Graakjær.


Direktøren for den fyrre år gamle virksomhed Graakjær, der indtil for nyligt var mest kendt for sine staldbyggerier over det meste af Europa, har nu kastet sig over landbaseret opdrætsanlæg for fisk. En nice som Jan Larsen forventer sig meget af. Alene sidste år leverede den aktive Holstebro virksomhed tre anlæg og for nuværende er man ved at sætte de sidste streger til yderligere to anlæg i år, hver til en værdi på mellem 50 til 100 millioner kroner. Forventeligt ligger der efter direktørens mening et økonomisk potentiale på næsten en milliard kroner, med de skitseforslag som virksomheden har ude i øjeblikket.


Så det er både en glad og forventningsfuld Jan Larsen fra Graakjær, der ser lyst på fremtiden og som ikke ser kommende havdambrug som nogen konkurrent til de landbaserede anlæg, da havdambrugene til stadighed har problemer med lus, hvilket helt kan undgås ved opdræt på de landbaserede opdrætsanlæg.Kilde: Børsen
FiskerForum.dk


Fra staldbygninger til fiskeanlæg - del gerne


© 2019 • Fiskerforum • CVR 32663192 • www.fiskerforum.cominfo@fiskerforum.com • Tlf +45 6022 0946 Cookie- og privatlivspolitik