Besøg vores mobil side
 .

FURUNO DANMARK A/S lancerer VideoWall

Udgivet af FiskerForum den 21-09-2017 · info@fiskerforum.dk

FURUNO har netop præsenteret deres helt nye VideoWall, som godt kunne gå hen og blive en af de største spring inden for brodesign i nyere tid. Der er her tale om et meget stort display, som kan konfigureres efter behov, og dermed kan vise alle de informationer, operatøren måtte ønske.

Betjeningen af de enkelte sensorer sker centralt fra et touchpanel og en arbejdsstation ved styrepladsen, og derfor kan systemet i princippet erstatte stort set alle andre display i frontpanelet på broen. Dog kan der stadig være krav om IMO godkendte display i sidepanalet.


Displayet bliver sammensat af en eller flere store display. Et typisk setup er 4 stk. specialudviklede 55 tommer skærme, som bliver sat sammen til ét stort display.


VideoWall’en kan vise alle former for videosignal. På et meget enkelt brugerinterface på arbejdsstationen, foretager man en række opsætninger, som passer til ens arbejdsmønster, det kan eks. være en opsætning til navigation, en eller flere opsætninger til fiskesøgning, en personlig indstilling til Skipper 1, én til Skipper 2 eller hvad der måtte være af behov. På et Touchpanel kan man ved et enkelt tryk vælge mellem alle de opsætninger man har konfigureret, og selve styringen af det enkelte udstyr (eksempelvis ændre afstandsområde på sin radar osv.), foregår fra arbejdsstationen eller blot fra en rullebold.


Pladsbesparende løsning


Resultatet er et enormt arbejdsområde på displayet, som er mange gange større end det man kan opnå med de traditionelle brokonfigurationer, hvor man typisk benytter et meget højt antal 22” eller 24” display. På trods at VideoWall’en er så stor som den er, vil man stadig kunne opnå en betragtelig pladsbesparelse i forhold til traditionelle løsninger.


VideoWall’en vil blive vist og demonstreret på DanFish til oktober, hvor FURUNO DANMARK A/S igen i år vil være at finde på sin sædvanlige plads i Hal A. Udover VideoWall’en vil man også kunne finde alle de øvrige trends og udviklinger inden for navigation, kommunikation og fiskesøgning.


Se blandt andet den seneste udgave af  • det populære PC baserede navigationssoftware TZ TimeZero fra MaxSea

  • det nye WASSP multibeam ekkolod

  • FURUNOs nyeste ekkolod og sonar

  • FURUNOs produkter indenfor Mobile Communication vil også være vel repræsenteret i år.Kilde: FURUNO
FiskerForum.dk


FURUNO DANMARK A/S lancerer VideoWall - del gerne


© 2019 • Fiskerforum • CVR 32663192 • www.fiskerforum.cominfo@fiskerforum.com • Tlf +45 6022 0946 Cookie- og privatlivspolitik