Besøg vores mobil side
 .

FURUNO opruster med to nye sælgere

Udgivet af FiskerForum den 21-12-2017 · info@fiskerforum.dk

FURUNO DANMARK A/S har ansat to nye sælgere til henholdsvis Fiskeriområdet og MOBCOM (Furuno Mobile Communication).

Til det vigtige fiskerimarked har FURUNO DANMARK A/S valgt at udnævne tekniker Anders Boserup Kristensen (30 år) til ny Produktchef for alle akustiske og hydrografiske produkter og han bliver samtidig salgsansvarlig samt rådgiver for FURUNO´s professionelle forhandlernet i Danmark, Grønland og på Færøerne for disse samt alle øvrige FURUNO produkter.


Anders har været ansat i 2 år i FURUNO DANMARK A/S og er generalist på alle produkterne. Med sin dybe og faglige indsigt i installation, service samt brugerfladen af de enkelte udstyr, er Anders således godt klædt på til at imødekomme de store og høje krav til produktskendskab, som fiskerierhvervet i dag stiller.


I Mobcom afdelingen har FURUNO, som afløser for Morten Sten Jensen ansat Bo Poulsen (45 år) i stillingen som Produktchef for Mobcom produkter.


Bo er en stor kapacitet inden for skibskommunikation samt generel marine elektronik gennem sine mange år i marinebranchen, blandt andet som tekniker hos S.P. Radio, Polaris Elektronik, Lindøværftet , Semco Maritime og indtil for nylig hos Lindpro.


Bo vil få ansvaret for salg og markedsføring af FURUNO´s brede produktprogram inden for al bærbar kommunikation, Peltor, David Clark m.m. til forhandlere, rederier og offshore selskaber i Danmark, Grønland og på Færøerne samt i det øvrige udland.


Sælgerne vil få base i Esbjerg og håbet er, at alle vil tage godt imod Anders Boserup Kristensen samt Bo Poulsen, når de er klar til at assistere jer på bedst mulige måde.Kilde: FURUNO
FiskerForum.dk


FURUNO opruster med to nye sælgere - del gerne


© 2019 • Fiskerforum • CVR 32663192 • www.fiskerforum.cominfo@fiskerforum.com • Tlf +45 6022 0946 Cookie- og privatlivspolitik