Besøg vores mobil side
 .

Gense »Vild med Fisk« med DR´s Gorm og Magnus

Udgivet af FiskerForum den 16-06-2017 · info@fiskerforum.dk

Det er Lone Marie Eriksen fra Fiskebranchen der opfordre til at man ser eller genser DR.2´s program »Vild med Fisk« med de to bornholmske kokke Gorm Wisweh og Magnus Sonne, der ønsker at danskerne vælger andre fisk i supermarkedet eller hos fiskehandleren end laks og rødspætter.

DR Dokumentar skriver i deres programinfo, at de underholdende og hurtigtsnakkende bornholmere bevæbnede med to små gaskomfurer og godt humør, tager på fisketur for at se, hvad de kan hive op af spændende fisk til deres gryder, potter og pander.


Kokkene forsøger at få én af de store danske supermarkedskæder med på at sælge nogle af de friske sæsonfisk, de får hevet op, og de konkurrer om at lave de mest fantasifulde og velsmagende fiskeretter.


De er en vigtig gastronomisk mission de bornholmske kokke er på, skriver DR2 videre, for vi danskere spiser ikke de fisk, der svømmer rundt lige ude for døren.


Undervejs i udsendelsen får vi at vide, at 90R11;95% af den danskfangede fisk eksporteres, og at 80% af den fisk, vi køber i supermarkedet, er importeret fisk..


I »Vild med fisk«, DR2 Temalørdag, undersøger kokkene Gorm og Magnus, endvidere hvorledes vi kan få mere brosme, kulmule, skrubbe og anden dansk spisefisk af topkvalitet ud til de danske forbrugere.


Sæt en time af og bliv klogere på Dansk fisk her: i DR2 Temalørdag her.Kilde. DR2 og Fiskebranchen
FiskerForum.dk


Gense »Vild med Fisk« med DR´s Gorm og Magnus - del gerne med dine venner på facebook


© 2019 • Fiskerforum • CVR 32663192 • www.fiskerforum.cominfo@fiskerforum.com • Tlf +45 6022 0946 Cookie- og privatlivspolitik