Besøg vores mobil side
 .

Glidende generationsskifte for L654 »Pia Glanz«

Udgivet af FiskerForum den 23-06-2017 · info@fiskerforum.dk

John Christensen - ejer af L654 »Pia Glanz« med hjemsted i Thorsminde - har iværksat et generationsskifte, hvor hans søn, Lehnert Christensen, og dennes fætter, Brian Kjærgård, over tid skal overtage ejerskabet af fartøjet. En helt ny Trawler / flyshooter er desuden undervejs.

»Der er ikke tale om en her-og-nu overtagelse af ejerforholdene, men en stille og rolig proces. Lige nu ejer min søn 30 procent, mens hans fætter ejer 10 procent,« siger John Christensen i telefonen til FiskerForum.


Processen er indledt i forbindelse med, at en helt ny L654 Pia Glanz skal bygges, med levering fra Vestværftet i foråret 2019.


Ønske om at sikre fremtiden


»Vi har et ønske om at sikre fremtiden, men det er ikke sådan, at jeg holder op med at arbejde,« forklarer 50-årige John Christensen.


»Jeg har været på søen i snart 37 år, og vil gerne, at yngre kræfter får lov til at komme til. Jeg stopper ikke, men vil nok i stigende grad beskæftige mig med andre ting - også på land. Desuden har vi jo også L 632 Bolette,« siger John Christensen.


Den kommende L654 Pia Glanz bliver noget større end den nuværende, som blev leveret i 2011. Og med investeringen i nyt fartøj er man parat til at gå fremtiden i møde: »Jeg synes helt klart, at tiden var moden til at investere i nyt. Fiskeriet ser fornuftigt ud og der er godt med fisk i havet. Så vi tror fuldt og fast på fremtiden,« siger John Christensen.


Data:


Længde o.a. 33.00 meter


Bredde 9,40 meterFiskerForum.dk


Glidende generationsskifte for L654 »Pia Glanz« - del gerne


© 2019 • Fiskerforum • CVR 32663192 • www.fiskerforum.cominfo@fiskerforum.com • Tlf +45 6022 0946 Cookie- og privatlivspolitik