Besøg vores mobil side
 .

Grundlovsdag ankom skotsk flyshooter til Hvide Sande Havn

Udgivet af FiskerForum den 05-06-2014 · info@fiskerforum.dk

Det er Vestværftets nybygning INS 110 Boy John, der ankom torsdag morgen til Vestværftet i Hvide Sande.

Skipper på Svendborg Bugser`s slæbebåd Storesund - Steen, fortalte til FiskerForum, at turen fra Gdynia og Nauta Værftet i Polen var forløbet fint og turen havde taget små 5 dage, da nybygningen var slæbt rundt Skagen på grund af dybgangen i Limfjorden.


Professionelt samarbejde


Uden for indsejlingen til Hvide Sande Havn, blev slæbebåden og Boy John, mødt af vestværftets følgebåd Helene, som blev spændt for agter, for i samarbejde med Slæbebåden Storesund, at styre den skotske flyshooter sikkert til kaj. Et samarbejde som de to har prøvet mange gange før.


Den 28 meter lange flyshooter skal den næste tid apteres og udrustes på Vestværftet og det bliver spændende at følge opbygningen, på det topmoderne fiskefartøj. Det er ifølge Ove Kristensen fra Vestværftet, det vestjyske værfts første nybygning til et skotsk rederi, hvis man lige ser bort fra leveringen af en slæbebåd til Shetlandsøerne i 2006.


Det er rederiet Heather Fishing Company fra havnen Fraserburgh, i det nordøstlige hjørne af Skotland, der skal have fartøjet leveret og det skal efter det oplyste, partrawle med et andet skotsk fartøj Rosebloom fremover.


FiskerForum.com


Syntes du om artiklen - så huske at like den på Facebook - så dine venner også får mulighed for at læse den.


© 2018 • Fiskerforum • CVR 32663192 • www.fiskerforum.cominfo@fiskerforum.com • Tlf +45 9731 1946 Cookie- og privatlivspolitik

FiskerForum er drevet af Apollomedia