Besøg vores mobil side
 .

Hanstholm Fiskeeksport & Filetfabrik er gået konkurs

Udgivet af FiskerForum den 22-12-2016 · info@fiskerforum.dk

Hanstholm Fiskeeksport & Filetfabrik har truffet beslutningen om at erklære virksomheden konkurs. Det var nemlig ikke længere muligt for virksomheden at betale ydelser på gælden.

Ifølge Nordjyske Stiftstidende er de økonomiske vanskeligheder ikke kommet helt bag på ledelsen i virksomheden. Regnskabet viste for ét år siden en anstrengt økonomi med et underskud på 700.000 kroner og ingen egenkapital. Et resultat, som af ledelsen blev betegnet som “uacceptabelt dårligt”.


Potentielle købere viser interesse


Advokat Anders Schmidt, kurator i konkursboet, arbejder nu på at få solgt virksomhedens maskiner og ejendom, så der kan komme penge i konkursboets kasse.


»Der har været en pæn interesse fra potentielle købere,« oplyser kurator Anders Schmidt videre.


Alsidig produktion


Virksomhedens produktion har primært været fileter af mørksej og torsk. Desuden har virksomheden rådet over et håndskæreri, hvor der er blevet produceret flere forskellige former for håndskårne filetprodukter, af rødfisk, laks, hellefisk og havkat. Desuden er der blevet fremstillet køkkenfærdige fisk på baggrund af forespørgsler fra kunder.


Hanstholm Fiskeeksport blev grundlagt 1932. Dengang blev virksomheden drevet fra den gamle Roshage Mole ved fiskemelsfabrikken i Hanstholm, og når vejret ikke tillod det blev fisken landet og forarbejdet ved den gamle Baun landingsplads ved Febbersted. Siden 1969 har virksomheden så haft til huse på Hanstholm Havn. Hanstholm Fiskeeksport & Filetfabrik ApS ejes ved konkursen af trekløveret Jens Arne Mikkelsen, Hans Peter Mikkelsen og Ib Jørgensen.


Kilde: Nordjyske Stiftstidende
FiskerForum.dk


Hanstholm Fiskeeksport & Filetfabrik er gået konkurs - del gerne med dine venner.


© 2018 • Fiskerforum • CVR 32663192 • www.fiskerforum.cominfo@fiskerforum.com • Tlf +45 9731 1946 Cookie- og privatlivspolitik

FiskerForum er drevet af Apollomedia