Besøg vores mobil side
 .

Havforskningsinstituttet bliver det nye fællesnavn

Udgivet af FiskerForum den 01-09-2017 · info@fiskerforum.dk

Den norske regering har besluttet at fra 1. januar 2018 fusionerer Havforskningsinstituttet og NIFES. Navnet på det nye fælles institut blir Havforskningsinstituttet.

Det kunne den norske Fiskeriminister Per Sandberg afslører, sammen med fungerende direktør for NIFES GroIngunn Hemre samt Sissel Rogne, direktør for havforskningsinstituttet.


Navnet »Havforskningsinstituttet« er et i forvejen kendt og anerkendt navn med et godt renomé, der bredt favner instituttets mangeartede og fremtidige opgaver, sagde den norske fiskeriminister unden dagens afsløring af instituttets fremtidige navn og logo.


Målet med fussionen


Fiskeriministeren sagde ved afsløringen af det »nye« navn og logo, at formålet med sammenlægningen, fortsat er at instituttet skal være den ledende vidensbank for branchen, hvis mål er en bæredygtig forvaltning af resurserne i de marine økosystemer og for hele værdikæden, lige fra havet og ind til spisebordet. Havet spiller en stadigt større og vigtigere rolle i fødevareproduktionen. Og det vil igennem sammenlægningen af NIFES og Havforskningsinstituttet styrke forskningen omkring fisken og dennes levevis. Noget der sidenhen gerne skulle ende ud med gode og sunde fødevare for de fiskeglade forbrugere, sluttede Per Sandberg.Kilde: IMR
FiskerForum.dk


Havforskningsinstituttet bliver det nye fællesnavn - del gerne


© 2019 • Fiskerforum • CVR 32663192 • www.fiskerforum.cominfo@fiskerforum.com • Tlf +45 6022 0946 Cookie- og privatlivspolitik