Besøg vores mobil side
 .

Hollandsk Fiskeri-messe 2018 afholdes i Urk

Udgivet af FiskerForum den 20-11-2017 · info@fiskerforum.dk

Den ottende udgave af »Holland Fisheries Event« finder sted fredag den 5. og lørdag den 6. oktober 2018 i den hollandske fiskeriby Urk. En fiskemesse med international profil arrangeret for branchen indenfor fiskeriet og fiskeindustrien samt den maritime sektor.

Det er således fjerde gang Koningshof Party & Events i Urk blive omdannet til et kæmpe udstillingsareal med 7 udstillingeshaller og plads til mere end 100 udstillere fra den nationale og internationale fiskeribranche.


Udstillingen overgår tidligere tiders store fiskeriudstillinger i Holland, der arealmæssigt og udstillermæssigt i 2018 allerede har overgået sig selv. Udstillingen vokser, primært fra udenlandske udstillere, der i stadigt stigende antal præsenterer deres produkter på den hollandske fiskeriudstilling.


Den voksende fiskerimesse tilbyder mere end 100 udstillingspladser til både indenlandske og udenlandske udstillere, som får muligheden for at demonstrere deres nyeste produkter og ydelser til et bredt publikum. Det er blevet stedet, hvor man møder branchen og styrker sine faglige relationer samt udbygger og fremtidssikre sig.


Hvor Fiskeriet mødes på tværs


Ved udstillingen i Holland finder man kvalificeret leverandører indenfor: skibsbygning og reparation, elektronik og kommunikations- samt navigationsværktøj. Man finder også det nyeste og mest innovative af hovedmotorer samt fremdrivnings- og manøvreringsudstyr, sikkerhedsudstyr, halv- og helautomatisk-fiskeforarbejdning, hjælpe systemer, undervisning og uddannelse, auktioner, finansielle tjenesteydelser, ejendomme, konsulenter, medier, regeringer og brancheforeninger samt meget meget mere.


Arrangørerne regner med mere end 3.000 besøgende fra mange forskellinge brancher både in- og udlands som, fiskeoperatører, fiskeskippere og rederier samt repræsentanter for fiskeriet og industrien. Fiskeauktioner og rådgivere indenfor kommunikation, finansiering og forsikring m.m.


Det store messeareal er for mere end 80 procents vedkommende udlevet allerede til udstillerne, som for nogles vedkommende kommer fra så forskellige lande som


Udstillings-arealet næsten fuldt besat allerede


Udstillingsgulvet er allerede lejet ud for mere end 80% vedkommende til interesserede virksomheder fra hele Holland, men også til udstillere fra lande som Danmark, Belgien og Spanien.


»Interessen fra de indenlandske og udenlandske virksomheder er stor. Efter udstillingen i 2016, reserverede de fleste udstillere allerede en stand for den kommende fiskeriudstilling i 2018,« fortæller Klaas-Jelle Koffeman som formand for Stichting Visserijdagens ´m urkll, og understreger, at fiskerimessen er kendt som en rigtig messe, hvor man kan handle med det samme. I 2016 blev i hundredevis af ordrer lukket og afsluttet på messen. »Men det kræver at man ethundrede procent er til stede fra start til slut og virkelig yder en indsats«, fortæller én af initiativtagerene til Holland Fisheries Event.


Nyt på fiskerimessen


Holland Fisheries Event er kendt som en messe, hvor de store førende virksomheder fra fiskeribranchen er til stede. Men arrangørerne ønsker også at tiltrække både små og mellemstore virksomheder, som får favorable vilkår og priser til at præsenterer sig selv under udstillingen. Ved den seneste udstilling, havde arrangørerne stor succes med at lease borde, stole og udstillingsmateriel ud til nye udstillere. En succes der gentages i år, samtidig med en udbygning af en speicel designet »Startup Pavilion«, som er indflytningsklar med både side- og bagvæg samt belysning og udstyret med alle bekvemmeligheder som der kræves under en udstilling, som catering og Wi-Fi, til en attraktiv og absolut konkurrencedygtig »starterpris«.


Virksomheder, der bestiller stand inden 31. december 2017, modtager 10% rabat på standprisen. Besøg www.holland-fisheries.nl eller mail til info@holland-fisheries.nl for en reservation.Kilde: Holland-fisheries.nl
FiskerForum.dk


Hollandsk Fiskeri-messe 2018 afholdes i Urk - del gerne


© 2019 • Fiskerforum • CVR 32663192 • www.fiskerforum.cominfo@fiskerforum.com • Tlf +45 6022 0946 Cookie- og privatlivspolitik