Besøg vores mobil side
 .

Fleksibilitet og jysk omhyggelighed

Udgivet af FiskerForum den 02-05-2014 · info@fiskerforum.dk

Da udviklingen i fiskeriet begyndte at gå den anden vej, tog smedevirksomheden Hvide Sande Skibssmedie udfordringen op og har siden navigeret sig uden om krisen, med sædvanlig ordholdenhed og solide løsninger til fødevareindustrien.

Erfaringerne fra fiskeriet, hvor næsten alle opgaver er bestillingsarbejder, med et krav og "her og nu" løsning, når fartøjet havde lagt til land. Arbejdsopgaver der altid krævede standby beredskab og veltilrettelagt planlægning og opgaveløsning, og helst en løsning, der som et urværk bare kørte derudad og gerne lidt hurtigere end aftalt, for tid er penge, for den utålmodige og ventende fiskeskipper ved kajkanten.


Transportbånd til fødevareindustrien
Tilsvarende håndtering af opgaverne ved industrien, har givet Hvide Sande Skibssmedie en umiddelbart fordel, for firmaets opgaver ved en filetfabrik eller en fiskeindustri, får samme kvalificeret, hurtige og effektive betjening som fiskeflåden altid har fået, hvilket har givet kunderne en helt unik oplevelse af faglighed og kompetence, og som i dag har bragt mange nye kunder til det jyske firma, både lokalt og internationalt.


Kvalitet og knowhow
Igennem årene har firmaets Cat programmer, sammenholdt med erfaringen og interessen for innovative og kreative løsninger, holdt produktionen i gang. Specielt i valget af langtidsholdbare komponenter, der både er slidstærke og servicevenlige men også rengøringsvenlige, har sendt skibssmeden op i leverandør eliten.


Der er samtidig sat struktur på Hvide Sande firmaets produktprogram indenfor intern transport. Alt fra korrekt transport af fødevare, ligefra fisk eller andet til affaldet fra disse.


En innovativ virksomhed, der har øje for produktudvikling samt fremstilling af transportbånd der fleksibelt og omhyggeligt løser transportproblemerne til alles tilfredshed.


Kilde: Hvide Sande Skibssmedie A/S
FiskerForum.com


Syntes du om artiklen - så huske at like den på Facebook - så dine venner også får mulighed for at læse den.


© 2018 • Fiskerforum • CVR 32663192 • www.fiskerforum.cominfo@fiskerforum.com • Tlf +45 9731 1946 Cookie- og privatlivspolitik

FiskerForum er drevet af Apollomedia