Besøg vores mobil side
 .

Icelandic Fisheries Exhibition 2017

Udgivet af FiskerForum den 24-03-2016 · info@fiskerforum.dk

Så er der kun ca. 18 måneder til dørene slås op til den 12. i rækken af store internationalt anerkendte islandske fiskerimesser. Messen afholdes fra onsdag den 13. til fredag den 15. September 2017 i Smárinn, Kópavogur på Island.

Den islandske fiskerimesse, eller »Icefish«, som den også populært bliver kaldt, havde sin start helt tilbage i 1984, er nu blevet en af Nordens største og mest indflydelsesrige fiskerimesser overhovedet. Messen afholdes hvert tredje år og giver dermed udstillerne mulighed for at komme med nye teknologier og produkter samt tjenester til de mange demo`er der afholdes i de tre dage udstillingen varer.Messen udvikler sig og fiskeriudstillingen i 2017 er da heller ingen undtagelse:  • Small Business Zone - Er et nyt tilbud, der samtidig vil figurere som et udstillingsvindue for nye »ud-comming« virksomheder. Disse færdige stande vil være en meget omkostningseffektiv måde, for første gangsudstillere og mindre virksomheder, til at deltage i messen, og samtidig opleve de fremragende networking-muligheder udstillingen tilbyder.


  • Uddannelse af fiskerisektoren. Til Icefish 2014 havde arrangørerne afsat midler til at give en kompetent fiskerimæssig undervisning, til besætningerne


  • En komité vil i år blive sammensat af medlemmer fra de vigtigste islandske Fiskeri organisationer, for at fastsætte kriterierne, for valget af stipendieansøgere. De to vindere vil herefter begge modtage et stipendium på 1.000.000 ISK, der skal bruges til deres videre uddannelse. Yderligere oplysninger om dette vil blive annonceret i løbet af sommeren.
Kilde: Icelandic Fisheries Exhibition 2017


FiskerForum.dk


Icelandic Fisheries Exhibition 2017 - del gerne med dine facebook venner.


© 2018 • Fiskerforum • CVR 32663192 • www.fiskerforum.cominfo@fiskerforum.com • Tlf +45 9731 1946 Cookie- og privatlivspolitik

FiskerForum er drevet af Apollomedia