Besøg vores mobil side
 .

Island er også med i den store investeringsbølge af nybyggerier

Udgivet af FiskerForum den 26-05-2017 · info@fiskerforum.dk

Fiskeindustrien Rammi på Island får ny fabrikstrawler, det er »Solberg« der i sidste uge blev leveret fra det tyrkiske værft Tersan.

Den 79,3 meter lange og 15,40 meter brede trawler er designet af Skipsteknisk i Ålesund i Norge, og er dermed det største skibsprojekt som Skipstekniske nogensinde har leveret.


Skibet blev døbt den 20. maj 2017 ved Fiskeindustriens Rammi´s firma Primex, som er et biotech firma i Siglufjordur, beliggende i det nordlige Island, hvor blandt andet den islandske fiskeriminister Thorgerdur Katrín Gunnarsdottir var mødt op til dåben af firmaets nyeste investering.


Rammi har fabrikker i Fjallabygden (hummer og fiskefabrik) og i Thorlakshofn (rejepille- samt fiskefabrik) på Island. Fiskebrikken ejer i dag 5 fiskefartøjer, heraf 2 frysetrawlere og 3 trawlere til fersk fisk.


På Islandsk betyder Rammi (den stærke) og med »Solbergs« helt unikke design og udseende, spås denne fabrikstrawler da også mange gode år i fiskeriet.Kilde: Rammi og Intrafich.com
FiskerForum.dk


Island er også med i den store investeringsbølge af nybyggerier - del gerne


© 2018 • Fiskerforum • CVR 32663192 • www.fiskerforum.cominfo@fiskerforum.com • Tlf +45 9731 1946 Cookie- og privatlivspolitik

FiskerForum er drevet af Apollomedia