Besøg vores mobil side
 .

Islandsk Fiskeskipper ansat hos Hampidjan

Udgivet af FiskerForum den 10-08-2017 · info@fiskerforum.dk

Det er den 47 årige fiskeskipper Sæmundur Árnason, der i forvejen har arbejdet med og dermed stor erfaring med Hampiðjan fiskeredskaber, som nu tager springet og bliver Hampiðjans nye tekniske konsulent med salg og markedsføring af firmaets brede produktprogram.

Sæmundur kommer fra den lille islandske fiskerby Ólafsfjörður og har mange års erfaring som fisker og skipper ombord på forskellige trawlere. Hvilket har givet ham en grundlæggende og uvurderlig viden og erfaring med hvilke redskaber og trawl der bedst egner sig til det demersale og / eller det pelagiske trawlfiskeri.


I 1992 afsluttede Sæmundur eksamen ved Dalvík navigationsskole og han har siden brugt 25 år i styrhuset på forskellige trawlere. De første tre år som fisker på Súlan, og mellem 1994 og 1998 var han ansat af fiskekompagniet Múlaberg, før han skiftede til Mánaberg som styrmand, indtil han i 2008 overtog, som den éne af R03;R03;to skippere der sejlede Kleifaberg. Efter seks år her, delte han skipperopgaven på Brimnes fra 2014 til 2016.


Hans rolle i Hampiðjan vil primært være inden for salg og markedsføring af fiskeredskaber og trawl samt håndtering af trawldøre og Dynice, samt fungere som teknisk konsulent og rådgiver, når valget af trawludstyr og trawlskovles skal vælges.Kilde: Hampiðjan
FiskerForum.dk


Islandsk Fiskeskipper ansat hos Hampidjan - del gerne


© 2019 • Fiskerforum • CVR 32663192 • www.fiskerforum.cominfo@fiskerforum.com • Tlf +45 6022 0946 Cookie- og privatlivspolitik